Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕίσοδος μόνο με αρνητικό τεστ COVID-19 για όσους έρχονται αεροπορικώς από Ισραήλ στην Ελλάδα
Αερομεταφορές

Είσοδος μόνο με αρνητικό τεστ COVID-19 για όσους έρχονται αεροπορικώς από Ισραήλ στην Ελλάδα

Ανώτατο όριο εισόδου 600 ταξιδιωτών την εβδομάδα από το Ισραήλ και μόνο στους αερολιμένες Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου και Κέρκυρας.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό για την αεροπορική οδηγία (notam) που αφορά τους ταξιδιώτες από Ισραήλ και θα ισχύει από την Δευτέρα 17 Αυγούστου έως και την Δευτέρα 31 Αυγούστου προς περιορισμό της διασποράς του COVID-19.
 
Ειδικότερα προβλέπεται ότι όσοι ταξιδεύουν προς Ελλάδα με αεροπορική σύνδεση από Ισραήλ θα εισέρχονται στην χώρα μας μόνο με αρνητικό τεστ Covid-19, κατ’ ανώτατο όριο εξακοσίων (600) ατόμων την εβδομάδα, οι οποίοι προβλέπεται ότι θα εισέρχονται αποκλειστικά μέσω αεροπορικών συνδέσεων στους αερολιμένες Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», Ηρακλείου «Ν.Καζαντζάκης» και Κέρκυρας «Ι. Καποδίστριας», αποκλείοντας τις αφίξεις στα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας μας.
 
Από την notam εξαιρούνται τα προγράμματα επαναπατρισμού Ελλήνων. Στα πρόσωπα που παραβιάζουν το μέτρο της ελεγχόμενης εισόδου μονίμων κατοίκων του Ισραήλ και χωρίς να θίγονται οι προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024