Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΓια τρίτη συνεχή χρονιά βραβεία για την Thai Airways

Για τρίτη συνεχή χρονιά βραβεία για την Thai Airways

H Thai Airways International PCL., απέσπασε για τρίτη συνεχή χρονιά τα τέσσερα πρώτα βραβεία στο διαγωνισμό PATA Gold Awards, που διοργανώνει ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Ασίας Ειρηνικού, PATA. Η Thai βραβεύτηκε […]

H Thai<.> Airways International PCL., απέσπασε για τρίτη συνεχή χρονιά τα τέσσερα πρώτα βραβεία στο διαγωνισμό<...> PATA<.> Gold Awards, που διοργανώνει ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Ασίας Ειρηνικού, PATA.

Η Thai βραβεύτηκε για μια σειρά από επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες της, τις οποίες είχε υποβάλλει για να διαγωνιστούν στα 51α PATA Gold Awards. Οι τέσσερις καμπάνιες της ΤΗΑΙ, που ψηφίστηκαν ως οι καλύτερες, στις 24 κατηγορίες των PATA Gold Awards, ήταν: Κατηγορία: Κληρονομιά & Πολιτισμός Suwannaphumi 2002 Η Χρυσή Γη: Ταϊλάνδη, Καμπότζη, Λάος, Βιρμανία.
Κατηγορία: Ταξιδιωτική Διαφήμιση-Ηλεκτρονικά Μέσα Η διαφήμιση “Sawasdee Andaman” της Thai, στην τοπική τηλεόραση της Ταϊλάνδης.
Kατηγορία: Ταξιδιωτικό Φυλλάδιο για Πελάτες Royal Orchid Holidays Brochure 2001/02.
Κατηγορία: Ταξιδιωτική Αφίσα «Απαλά σαν Μετάξι, προς τη Βιρμανία, το Λάος το Βιετνάμ και το Χονγκ Κονγκ».

Η Thai, η οποία απέσπασε περισσότερα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο φορέα στην περιοχή Ασίας Ειρηνικού, είναι η μόνη αεροπορική εταιρία μέλος της PATA που κερδίζει τα Χρυσά Βραβεία για τρίτη συνεχή χρονιά.

Με αφορμή την βράβευση του εθνικού αερομεταφορέα της Ταϊλάνδης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PATA, κ. Peter de Jong, δήλωσε ότι «τα βραβεία PATA Gold Awards θεωρούνται το μεγαλύτερο γεγονός στην ταξιδιωτική βιομηχανία». Ο κ. Peter de Jong, επίσης, υπογράμμισε ότι «Η Thai, έχει καταστεί μια πραγματικά διεθνής εταιρία στην περιοχή Ασίας Ειρηνικού, χάρις στο εξαιρετικό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει».

Η παρουσίαση των βραβείων PATA Gold Awards, έγινε κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης του οργανισμού, στις 14-17 Απριλίου στο Νέο Δελχί, στην Ινδία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024