Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣυμφωνία του Big Blue Travel με το κυπριακό Orthodoxou Travel
Τουριστικά γραφεία

Συμφωνία του Big Blue Travel με το κυπριακό Orthodoxou Travel

Η συμφωνία θα καλύπτει το σύνολο των τουριστικών δραστηριοτήτων, τις σχολικές και εκπαιδευτικές εκδρομές, τους επαγγελματίες, καθώς επίσης και σε ομαδικά ή μεμονωμένα θεματικά ταξίδια εκατέρωθεν, όπως αυτά του θρησκευτικού τουρισμού.

Την 1η Ιουλίου 2020, υπογράφηκε στην Αθήνα, Μνημόνιο Εμπορικής Συμφωνίας μεταξύ του ελληνικού τουριστικού οργανισμού Big Blue Travel και του κυπριακού Orthodoxou Travel, με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού ανάμεσα στις δύο χώρες, την Ελλάδα και την Κύπρο.
 
Η στρατηγική κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε μετά τις οδυνηρές συνέπειες στον κλάδο από την πανδημία έχοντας ως πρώτιστο στόχο και γνώμονα την τόνωση του ταξιδιωτικού τομέα στις δύο χώρες. Δημιουργήθηκαν από κοινού, τουριστικά «πακέτα», ολιγοήμερα και πολυήμερα, τόσο στην ενδοχώρα όσο και στη νησιωτική Ελλάδα και κυρίως την Κρήτη καθώς και σε όλο το νησί της Κύπρου.
 
Αμφότεροι οι πρωταγωνιστές της συμφωνίας, έχοντας πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών που πλέον επηρεάζουν όλους ανεξαιρέτως, μερίμνησαν για την παροχή ποιοτικών διακοπών και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές.
 
Πλέον οι Έλληνες που θα επιλέξουν την Κύπρο για τις διακοπές τους, αλλά και αντίστοιχα οι Κύπριοι που θα επιλέξουν την Ελλάδα για τον ίδιο λόγο, έχουν σαν σημείο αναφοράς τους δυο σημαντικούς και πρωταγωνιστικούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς οι οποίοι δεσμεύθηκαν για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε ταξιδιώτη.
 
Η συμφωνία αυτή δεν θα αφορά μόνο σε ταξίδια αναψυχής, αλλά θα καλύπτει το σύνολο των τουριστικών δραστηριοτήτων, τις σχολικές και εκπαιδευτικές εκδρομές, τους επαγγελματίες, καθώς επίσης και σε ομαδικά ή μεμονωμένα θεματικά ταξίδια εκατέρωθεν, όπως αυτά του θρησκευτικού τουρισμού.
 
Και οι δυο οργανισμοί, εξέφρασαν την πεποίθηση τους πως το εγχείρημα αυτό μέσα στη δίνη των συνεπειών της πανδημίας, θα δώσει την ευκαιρία τόσο στους Έλληνες όσο και στους Κύπριους, να απολαύσουν τα ταξίδια που θα επιλέξουν, αφενός μεν με ασφάλεια και ιδιαίτερη φροντίδα, αφετέρου δε, με χαμηλό κόστος αλλά με υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024