Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚαραντίνα 14 ημερών επιβάλλει η Εσθονία σε επισκέπτες από Κύπρο, Δανία, και Ελλάδα
Τουρισμός και δημόσια υγεία

Καραντίνα 14 ημερών επιβάλλει η Εσθονία σε επισκέπτες από Κύπρο, Δανία, και Ελλάδα

Σε καραντίνα 14 ημερών θα πρέπει να παραμένουν επισκέπτες στην Εσθονία από την Κύπρο, τη Δανία και την Ελλάδα από τη Δευτέρα, 17 Αυγούστου, σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού η Εσθονία θέτει σε καραντίνα 14 ημερών τους επισκέπτες από την Κύπρο, τη Δανία και την Ελλάδα από τη Δευτέρα, 17 Αυγούστου, σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.
 
Σε ανακοίνωση η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Εσθονίας, αναφέρεται ότι μια χώρα προστίθεται στον κατάλογο των χωρών από τις οποίες οι επισκέπτες θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα αν τα περιστατικά κορωνοϊού που ανακοινώνονται είναι περισσότερα από 16 ανά 100.000 κατοίκους τις τελευταίες 14 ημέρες ή αφαιρούνται από τον κατάλογο αν ο αριθμός αυτός μειωθεί κάτω από το όριο αυτό.
 
Ο κατάλογος των χωρών για τις οποίες ισχύει ο κανόνας της 14ήμερης καραντίνας, ο οποίος ισχύει για την εβδομάδα 17 – 23 Αυγούστου περιλαμβάνει το Λουξεμβούργο, την Ισπανία, τη Ρουμανία, την Ανδόρα, τη Μάλτα, το Μονακό, το Βέλγιο, το Σαν Μαρίνο, την Ολλανδία, τη Βουλγαρία, τη Σουηδία, τη Γαλλία, την Ισλανδία, την Τσεχία, την Ελβετία, την Πορτογαλία, τη Δανία, την Πολωνία, την Κροατία, την Κύπρο, την Αυστρία, την Ελλάδα και την Ιρλανδία.
 
Μεταξύ άλλων, προστίθεται ότι επίσης από την 17η Αυγούστου, αυτός ο περιορισμός δεν θα ισχύει για τους επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σλοβενία, τη Γερμανία, το Λίχτενσταϊν, την Ιταλία, τη Σλοβακία, τη Λιθουανία, τη Λετονία, τη Νορβηγία, την Ουγγαρία, τη Φινλανδία και το Βατικανό.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024