Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός και δημόσια υγεία

Καραντίνα 14 ημερών επιβάλλει η Εσθονία σε επισκέπτες από Κύπρο, Δανία, και Ελλάδα

Τατιάνα Ρόκου - 17 Αύγουστος 2020, 12:19

Σε καραντίνα 14 ημερών θα πρέπει να παραμένουν επισκέπτες στην Εσθονία από την Κύπρο, τη Δανία και την Ελλάδα από τη Δευτέρα, 17 Αυγούστου, σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.


Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού η Εσθονία θέτει σε καραντίνα 14 ημερών τους επισκέπτες από την Κύπρο, τη Δανία και την Ελλάδα από τη Δευτέρα, 17 Αυγούστου, σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.
 
Σε ανακοίνωση η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Εσθονίας, αναφέρεται ότι μια χώρα προστίθεται στον κατάλογο των χωρών από τις οποίες οι επισκέπτες θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα αν τα περιστατικά κορωνοϊού που ανακοινώνονται είναι περισσότερα από 16 ανά 100.000 κατοίκους τις τελευταίες 14 ημέρες ή αφαιρούνται από τον κατάλογο αν ο αριθμός αυτός μειωθεί κάτω από το όριο αυτό.
 
Ο κατάλογος των χωρών για τις οποίες ισχύει ο κανόνας της 14ήμερης καραντίνας, ο οποίος ισχύει για την εβδομάδα 17 - 23 Αυγούστου περιλαμβάνει το Λουξεμβούργο, την Ισπανία, τη Ρουμανία, την Ανδόρα, τη Μάλτα, το Μονακό, το Βέλγιο, το Σαν Μαρίνο, την Ολλανδία, τη Βουλγαρία, τη Σουηδία, τη Γαλλία, την Ισλανδία, την Τσεχία, την Ελβετία, την Πορτογαλία, τη Δανία, την Πολωνία, την Κροατία, την Κύπρο, την Αυστρία, την Ελλάδα και την Ιρλανδία.
 
Μεταξύ άλλων, προστίθεται ότι επίσης από την 17η Αυγούστου, αυτός ο περιορισμός δεν θα ισχύει για τους επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σλοβενία, τη Γερμανία, το Λίχτενσταϊν, την Ιταλία, τη Σλοβακία, τη Λιθουανία, τη Λετονία, τη Νορβηγία, την Ουγγαρία, τη Φινλανδία και το Βατικανό.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top