Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑναβλήθηκε για τον Απρίλιο του 2021 η WTM Latin America
Εκθέσεις

Αναβλήθηκε για τον Απρίλιο του 2021 η WTM Latin America

Η τουριστική έκθεση WTM Latin America, το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για τη βιομηχανία ταξιδιών της Λατινικής Αμερικής, αναβλήθηκε έως τον Απρίλιο του 2021, ενώ η εκδήλωση του 2020 ακυρώθηκε. Η Reed Exhibitions ανακοινώνει ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις εκθέσεις της.

Λόγω της συνεχιζόμενης κλιμάκωσης της πανδημίας Covid-19 στη Βραζιλία, η Reed Exhibitions αποφάσισε να αναβάλει την έκθεση 2020 WTM Latin America. Η εκδήλωση, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2020, θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2021 στον ίδιο χώρο στο Expo Center Norte στο Σάο Πάολο.
 
Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων των επισκεπτών, των εκθετών, των συνεργατών και του προσωπικού μας“, αναφέρει η ανακοίνωση.
 
Έπρεπε να ανταποκριθούμε στην τρέχουσα κατάσταση του COVID-19 και στις συνεχιζόμενες συζητήσεις με τους πελάτες μας των οποίων η ευημερία είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Λόγω της αβεβαιότητας στην περιοχή και σε όλο τον κόσμο, καθώς πολλοί από τους πελάτες μας αντιμετωπίζουν απαγορεύσεις ταξιδιού από τις εταιρίες τους, έχουμε λάβει την απόφαση να μην προχωρήσουμε στη φετινή διοργάνωση. Οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που επηρεάζονται σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.”
 
Αναγνωρίζουμε επίσης ότι η οικονομία πρέπει να συνεχιστεί και έχοντας αυτό κατά νου, τους επόμενους μήνες, θα δημιουργήσουμε τρόπους για να διατηρήσουμε την ταξιδιωτική μας κοινότητα συνδεδεμένη με στόχο την υποστήριξη της κινητικότητας της οικονομίας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.
 
Τον Νοέμβριο, θα παρουσιάσουμε το WTM Virtual, μια ψηφιακή εκδήλωση που θα συγκεντρώνει τις τέσσερις εκθέσεις του χαρτοφυλακίου μας – WTM Latin America, WTM Africa, ATM και WTM London – για την προώθηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ εκθετών και επισκεπτών, παροχή ποιοτικού περιεχομένου και πληροφοριών για την τουριστική αλυσίδα και άλλες δραστηριότητες.” τονίζει τελειώνοντας η ανακοίνωση. Η WTM Latin America είναι μια τριήμερη εκδήλωση business-to-business (B2B) που φέρνει σε επαφή όλο τον κόσμο με τη Λατινική Αμερική και προωθεί τον τουρισμό στη Λατινική Αμερική στον κόσμο.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024