Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςQatar Airways: Πάνω από 1,2 δισ. δολάρια σε αποζημιώσεις
Αεροπορικές εταιρείες

Qatar Airways: Πάνω από 1,2 δισ. δολάρια σε αποζημιώσεις

Το ποσό του 1,2 δισ. δολαρίων έχει ήδη καταβάλει η Qatar Airways από την έναρξη της πανδημίας παρά την ευέλικτη πολιτική της που επιτρέπει τα εισιτήρια να ισχύουν για δύο χρόνια από την ημερομηνία έκδοσής τους.

Η Qatar Airways ανακοίνωσε ότι έχει πληρώσει πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε επιστροφές χρημάτων σε σχεδόν 600.000 επιβάτες από την έναρξη της πανδημίας covid-19 τον Μάρτιο. Η αεροπορική εταιρεία αποδεικνύει τη δέσμευσή της για ευελιξία τιμώντας όσους ταξιδεύουν και τα σχέδια τους έχουν επηρεαστεί από την πανδημία. Η Qatar Airways έχει εργαστεί επιμελώς για να επεξεργαστεί τα αιτήματα των πελατών της, συνεχίζει η ανακοίνωση της, ενώ το 96% αυτών των ερωτημάτων έχει υποβληθεί για επεξεργασία και τα υπόλοιπα βρίσκονται υπό τη διαδικασία της επεξεργασίας. Επιπλέον, τώρα όλες οι νέες επιστροφές χρημάτων θα γίνονται με τον αρχικό τρόπο πληρωμής σε λιγότερο από 30 ημέρες.
 
Η ευέλικτη πολιτική κρατήσεων της Qatar Airways έχει αποδειχθεί δημοφιλής στους επιβάτες, καθώς επιτρέπει τα εισιτήρια να ισχύουν για δύο χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης τους. Οι επιβάτες μπορούν, επίσης, να επιλέξουν να αλλάξουν την ημερομηνία ταξιδιού ή τον προορισμό τους δωρεάν, να αλλάξουν την πόλη αναχώρησης τους με άλλη πόλη στην ίδια χώρα ή σε οποιονδήποτε άλλο προορισμό στο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας σε ακτίνα 5.000 μιλίων από την αρχική, να ανταλλάξουν το εισιτήριό τους για μελλοντικό ταξιδιωτικό κουπόνι αξίας 110% της αρχικής αξίας του εισιτηρίου ή να ανταλλάξουν το εισιτήριό τους με μίλια από το Qmiles. Πάνω από το ένα τρίτο (36%) των επιβατών της Qatar Airways επέλεξαν μία από τις προαναφερόμενες επιλογές για επιστροφή χρημάτων, τονίζει η ανακοίνωση.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024