Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΗ Κύπρος δέχεται Ρώσους από τις 28 Αυγούστου, με προϋπόθεση αυτοαπομόνωσης 14 ημερών
Κύπρος

Η Κύπρος δέχεται Ρώσους από τις 28 Αυγούστου, με προϋπόθεση αυτοαπομόνωσης 14 ημερών

Για πρώτη φορά μετά την έναρξη της πανδημίας, η Ρωσία συμπεριλήφθηκε επίσημα στον ταξιδιωτικό κατάλογο της Κύπρου ως χώρα κατηγορίας C.

Το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου δημοσίευσε τον νέο εβδομαδιαίο ταξιδιωτικό του κατάλογο, ανακοινώνοντας ότι ορισμένες κατηγορίες Ρώσων πολιτών θα μπορούν να επισκεφθούν την Κυπριακή Δημοκρατία από τις 28 Αυγούστου, υπό την προϋπόθεση ότι θα αυτοαπομονωθούν για 14 ημέρες.

Για πρώτη φορά μετά την έναρξη της πανδημίας, η Ρωσία συμπεριλήφθηκε επίσημα σε αυτόν τον κατάλογο ως χώρα της κατηγορίας C.

Μόνο ορισμένες κατηγορίες πολιτών επιτρέπεται να εισέλθουν στην Κύπρο από χώρες της κατηγορίας C, οι οποίοι μπορούν να υποβληθούν σε τεστ για τον COVID-19 κατά την άφιξη στην Κύπρο ή να έχουν κάνει τεστ κοροναϊού το αργότερο 72 ώρες πριν από την πτήση (και να έχει  βγει αρνητικό).

Το υπουργείο ανακοίνωσε ακόμη ότι 10 χώρες υποβαθμίζονται: Η Αυστρία, η Ελβετία, η Δανία, η Ιρλανδία και η Ισλανδία μετακινούνται από την κατηγορία Α στην κατηγορία Β, ενώ η Κροατία, η Γαλλία, οι Κάτω Χώρες, η Ανδόρα και η Τυνησία μετακινούνται από την κατηγορία Β στην κατηγορία C. Η μόνη χώρα, η οποία αναβαθμίστηκε, είναι η Σουηδία, η οποία μετακινήθηκε από Κατηγορία C έως Κατηγορία Β.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024