Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΗ SEAJETS ξεκίνησε τα δρομολόγια του Power Jet
Ακτοπλοΐα

Η SEAJETS ξεκίνησε τα δρομολόγια του Power Jet

Το Power Jet, με ταχύτητα 35 μιλίων και δυνατότητα μεγίστης μεταφοράς 1.200 επιβατών και 150 οχημάτων, συνδέει καθημερινά το Ηράκλειο Κρήτης με την Σαντορίνη, Νάξο, Μύκονο και Πάρο.

Η SEAJETS ανακοινώνει την ένταξη του Power Jet στον στόλο της. Το Power Jet αποτελεί το τρίτο στη σειρά πλοίο που δρομολογείται πλήρως ανακαινισμένο από την SEAJETS από το 2019 και εντεύθεν, έπειτα από το Worldchampion Jet και το Sifnos Jet.

Οι εργασίες μετασκευής πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και περιλαμβάνουν την πλήρη ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων, αντικατάσταση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και την αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας κλιματισμού και πλοήγησης.

Το Power Jet ξεκίνησε τα δρομολόγιά του την Τρίτη 11 Αυγούστου και με ταχύτητα 35 μιλίων και δυνατότητα μεγίστης μεταφοράς 1.200 επιβατών και 150 οχημάτων συνδέει καθημερινά το Ηράκλειο Κρήτης με τη Σαντορίνη, τη Νάξο, τη Μύκονο και την Πάρο.

Ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος, υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SEAJETS, δήλωσε: “Σε μία πολύ δύσκολη χρονιά παγκοσμίως, χαρακτηρισμένη από τις επιπτώσεις του COVID-19 η SEAJETS ενισχύεται περαιτέρω με την ένταξη του Power Jet στο στόλο μας αναβαθμίζοντας τις συνδέσεις των νησιών του Αιγαίου μεταξύ τους και με την ενδοχώρα, στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες καθώς και την ανάπτυξη του τουρισμού που αποτελεί βασικό πυλώνα της εθνικής οικονομίας”.

Ο στόλος της SEAJETS έχει πλέον 15 ενεργά πλοία εξυπηρετώντας συνολικά 33 λιμάνια και περισσότερες από 300 διασυνδέσεις στο Αιγαίο και συνδράμει αποτελεσματικά στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την παροχή μοναδικών συνδέσεων μεταξύ των νησιών του Αιγαίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024