Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕλληνικοί προορισμοί και τουριστικές υπηρεσίες προβάλλονται στο ASTA Global Convention 2020
Προώθηση προορισμού

Ελληνικοί προορισμοί και τουριστικές υπηρεσίες προβάλλονται στο ASTA Global Convention 2020

Preflight αφιέρωμα, με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αμερικανικών τουριστικών γραφείων και TOs και να προσφέρει ενημέρωση για τους ελληνικούς προορισμούς.

Εν όψει του Global Convention 2020 της American Society of Travel Advisors (ASTA), το οποίο πραγματοποιείται λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης διαδικτυακά, η FedHATTA δημιούργησε ένα ειδικό, υψηλού ενδιαφέροντος, αφιέρωμα στην Αττική, στο Νοτίο Αιγαίο, τη Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας τους προορισμούς αυτούς στους επαγγελματίες του τουρισμού της Βόρειας Αμερικής.

Με μηνύματα των περιφερειαρχών και της προέδρου του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκη, παρουσιάσεις της καμπάνιας της Αττικής, των Δωδεκανήσων και Κυκλάδων, της Κρήτης και Θεσσαλονίκης, αλλά και τουριστικών υπηρεσιών της χώρας μας, δημιουργήθηκε ένα preflight αφιέρωμα, το οποίο έχει σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αμερικανικών τουριστικών γραφείων και Tour Operators) και να προσφέρει ενημέρωση για τους ελληνικούς προορισμούς.

Το έντυπο πλαισιώνεται από μηνύματα της πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ, κας Αλ. Παπαδοπούλου, του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα G. Pyatt, του υπουργού Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη και του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δ. Φραγκάκη.

Το Global Convention 2020  πραγματοποιείται στις 25-28 Αυγούστου, με μεγάλη συμμετοχή εξειδικευμένων επαγγελματιών της αμερικανικής αγοράς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024