Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Η Κίνα επανεκκινεί απευθείας πτήσεις από οκτώ χώρες, και από Ελλάδα

Τατιάνα Ρόκου - 02 Σεπτέμβριος 2020, 14:35

Οι επιβάτες θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ και να περάσουν έλεγχο θερμοκρασίας πριν τους επιτραπεί να επιβιβαστούν σε πτήσεις προς το Πεκίνο.


Η ρυθμιστική αρχή της Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας ανακοίνωσε σήμερα πως από αύριο, 3 Σεπτεμβρίου, θα επαναληφθούν οι απ‘ευθείας πτήσεις στο Πεκίνο από οκτώ χώρες για αρχή, στις οποίες περιλαμβάνονται η Ελλάδα, η Ταϊλάνδη, η Καμπότζη, η Δανία, η Σουηδία και ο Καναδάς.

Τον περασμένο Μάρτιο οι κινεζικές αρχές είχαν δώσει εντολή όλες οι διεθνείς πτήσεις προς το Πεκίνο να προσγειώνονται σε άλλα αεροδρόμια ως πρώτα σημεία εισόδου, καθώς η πρωτεύουσα ενίσχυε τα μέτρα για την αντιμετώπιση των εισαγόμενων κρουσμάτων.

Η ρυθμιστική αρχή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει και πάλι περιορισμούς, αν περισσότεροι από τρεις επιβάτες διαγνωσθούν θετικοί στον κορονοϊό μετά την άφιξή τους, και ότι τα μέτρα προφύλαξης στις πτήσεις αυτές θα ελέγχονται αυστηρά.

“Η επανεκκίνηση των διεθνών πτήσεων θα γίνει σε ομάδες”, δήλωσε ο Xu Hejian, διευθυντής του Beijing Information Office σε συνέντευξη Τύπου σήμερα. Στους επιβάτες περιλαμβάνονται κάτοικοι των προαναφερόμενων χωρών, καθώς και Κινέζοι κάτοικοι του εξωτερικού, οι οποίοι πρέπει να υποβληθούν σε τεστ και να περάσουν έλεγχο θερμοκρασίας πριν τους επιτραπεί να επιβιβαστούν σε πτήσεις προς το Πεκίνο, δήλωσε ο Xu. Κατά την άφιξή τους στο Πεκίνο, όλοι οι επιβάτες πρέπει να κάνουν τεστ νουκλεϊκού οξέος πριν υποβληθούν σε καραντίνα 14 ημερών σε καθορισμένες τοποθεσίες, πρόσθεσε.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top