Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςPanhellenic Airlines: Ο Όμιλος Καράτζη επεκτείνεται στις ιδιωτικές πτήσεις
Αερομεταφορές

Panhellenic Airlines: Ο Όμιλος Καράτζη επεκτείνεται στις ιδιωτικές πτήσεις

Η εταιρεία έχει έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης και ήδη βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης του πρώτου της αεροσκάφους (Cessna Citation Bravo).

Άδεια δημόσιου αερομεταφορέα απέκτησε ο Όμιλος Καράτζη, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του και στις ιδιωτικές πτήσεις. Ο Όμιλος ίδρυσε την Panellenic Airlines και σε έναν περίπου μήνα αναμένεται να παραλάβει το πρώτο αεροσκάφος εννέα θέσεων, Cessna Citation Bravo, το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση των ελέγχων, προτού πετάξει για το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο, που θα είναι και η έδρα της εταιρείας.

Η Panellenic Airlines θα απευθύνεται αρχικά στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Τουρκία, ενώ στο επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας, είναι η απόκτηση δύο ακόμα αεροσκαφών, που θα προστεθούν στο στόλο μέσα στην επόμενη διετία. Η επιχειρησιακή λειτουργία αναμένεται να ξεκινήσει αρχές του 2021, ενώ στη φάση αυτή η εταιρεία βρίσκεται στην διαδικασία της στελέχωσης, με την πρόσληψη κυβερνητών και συγκυβερνητών.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο “CretaLive“, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ. Αντώνης Καράτζης τόνισε: “Ο Όμιλος Καράτζη με αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας έρχεται να καλύψει με την ίδρυση της νέας αεροπορικής εταιρείας το κενό και την αυξημένη ζήτηση που υπάρχει για τις ιδιωτικές πτήσεις, κενό που ενισχύθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024