Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Panhellenic Airlines: Ο Όμιλος Καράτζη επεκτείνεται στις ιδιωτικές πτήσεις

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Σεπτέμβριος 2020, 09:21

Η εταιρεία έχει έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης και ήδη βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης του πρώτου της αεροσκάφους (Cessna Citation Bravo).


Άδεια δημόσιου αερομεταφορέα απέκτησε ο Όμιλος Καράτζη, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του και στις ιδιωτικές πτήσεις. Ο Όμιλος ίδρυσε την Panellenic Airlines και σε έναν περίπου μήνα αναμένεται να παραλάβει το πρώτο αεροσκάφος εννέα θέσεων, Cessna Citation Bravo, το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση των ελέγχων, προτού πετάξει για το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο, που θα είναι και η έδρα της εταιρείας.

Η Panellenic Airlines θα απευθύνεται αρχικά στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Τουρκία, ενώ στο επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας, είναι η απόκτηση δύο ακόμα αεροσκαφών, που θα προστεθούν στο στόλο μέσα στην επόμενη διετία. Η επιχειρησιακή λειτουργία αναμένεται να ξεκινήσει αρχές του 2021, ενώ στη φάση αυτή η εταιρεία βρίσκεται στην διαδικασία της στελέχωσης, με την πρόσληψη κυβερνητών και συγκυβερνητών.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο “CretaLive”, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ. Αντώνης Καράτζης τόνισε: “Ο Όμιλος Καράτζη με αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας έρχεται να καλύψει με την ίδρυση της νέας αεροπορικής εταιρείας το κενό και την αυξημένη ζήτηση που υπάρχει για τις ιδιωτικές πτήσεις, κενό που ενισχύθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top