Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Παρατηρητήριο Τουρισμού από το Nea Mesa σε συνεργασία με BookOnlineNow και Syncbnb

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Σεπτέμβριος 2020, 14:38

Το Παρατηρητήριο Τουρισμού που δημιούργησε το Nea Mesa Hotel & Tourism Digital Marketing Agency σε συνεργασία με την BookOnlineNow και την Syncbnb παρέχουν μια σειρά στοιχείων, που μπορούν να βοηθήσουν στην αναπροσαρμογή της στρατηγικής προώθησης τουριστικών επιχειρήσεων.


Σε συνεργασία με την BookOnlineNow και τη Syncbnb, το Nea Mesa Hotel & Tourism Digital Marketing Agency δημιουργησε το Παρατηρητήριο Τουρισμού. Πρόκειται για μια υπηρεσία που αποτυπώνει τη ζήτηση, αλλά και τις πραγματικές απευθείας κρατήσεις που δέχονται ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και ενοικιαζόμενα σπίτια σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας. Η υπηρεσία δημιουργήθηκε καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν είναι συμβουλευτική ή προτρεπτική.

Πως λειτουργεί το Παρατηρητήριο Τουρισμού
Τα εμφανιζόμενα αποτελέσματα βασίζονται στην ανάλυση των δεδομένων που λαμβάνει το booking engine της BookOnlineNow και τον channel manager της SyncBnB. Η ανάλυση αυτή γίνεται σε εβδομαδιαία βάση στα συνολικά Requests και Reservations.Διαγράμματα της BookOnlineNow

  • Ανάλυση Δεδομένων και Δείγμα Καταλυμάτων: Η ανάλυση στηρίζεται στους μέσους όρους 8-10 τουριστικών καταλυμάτων ανά γεωγραφική περιοχή που χρησιμοποιούν το booking engine της BookOnlineNow.
  • Ορισμός όρων Ζήτησης και Κράτησης: Οποιαδήποτε αναζήτηση λαμβάνει χώρα στο booking engine ορίζεται ως Ζήτηση.
  • Αντιστοίχως οποιαδήποτε Κράτηση στο booking engine ορίζεται ως Κράτηση.
  • Benchmarking: Zero (0) Point ορίζεται ο αριθμός Requests (Ζήτησης) και Reservations (Κρατήσεων)την εβδομάδα 16 – 22 Φεβρουαρίου 2020.
  • Για λόγους σύγκρισης εμφανίζονται οι αντίστοιχες τιμές Reguests και Reservations της προηγούμενης χρονιάς.
  • Η υπηρεσία θα ενημερώνεται σε εβδομαδιαία βάση.
Το Nea Mesa είναι ένα digital marketing agency, το οποίο εξειδικεύεται στο χώρο των ξενοδοχείων και των τουριστικών επιχειρήσεων. Δημιουργήθηκε το 2015 με την φιλοσοφία να υποστηρίζει αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων στο χώρο του ψηφιακού (digital) marketing.

Αυτό που κάνει να ξεχωρίζει τα Nea Mesa από τα υπόλοιπα digital marketing agencies είναι οι καινοτόμοι τρόποι και οι πρωτοποριακές μεθοδολογίες που ακολουθούμε για την προβολή ενός ξενοδοχείου ή άλλης τουριστικής επιχείρησης. Βασικός του στόχος αποτελεί η ενδυνάμωση της σειράς κατάταξης των πελάτων μας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (SERP) δημιουργώντας ένα κατάλληλο μείγμα διαφημιστικών και μη ενεργειών.

Η ψηφιακή στρατηγική που σχεδιάζει για λογαριασμό του κάθε πελάτη ξεχωριστά στηρίζεται στη λεπτομερή ανάλυση των αναγκών του, καθώς και του κοινού (target group) στο οποίο απευθύνεται προκειμένου να επιλεχθούν και αξιοποιηθούν οι κατάλληλοι μέθοδοι που θα επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να διαφοροποιείται από πελάτη σε πελάτη. Βασική απασχόληση μας αποτελεί η συνεχή παρακολούθηση των στατιστικών στοιχείων που συγκεντρώνονται με τη βοήθεια εξειδικευμένων εργαλείων προκειμένου η ομάδα του να προβαίνει σε διορθωτικές κινήσεις που με σκοπό τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Τα Nea Mesa καθοδηγούνται από τον κ. Κύρο Ασφή, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον online και digital χώρο, καθώς έχει εργασθεί σε θέσεις υψηλής ευθύνης και ολοκληρώνοντας γνωστά project, όπως mobile exploitation του Big Brother TV show, παροχή digital music υπηρεσιών για λογαριασμό της δισκογραφικής Heaven Music, δημιουργία του online gaming portal 123games.gr. Επί σειρά ετών διατέλεσε Head of New Media του Ομίλου Antenna και συνέβαλε στη δημιουργία του τελευταίου portal της πρώην Hellas Online, πριν την απορρόφησή της από την Vodafone.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top