Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Έκτακτο σχέδιο ενίσχυσης του εγχώριου τουρισμού της Κύπρου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Σεπτέμβριος 2020, 16:30

2η Πρόσκληση για συμμετοχή επιπρόσθετων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τουριστικών καταλυμάτων στο 'Έκτακτο Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού'.


Με στόχο την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου υλοποιεί “Έκτακτο Σχέδιο Ενίσχυσης του Εγχώριου Τουρισμού”, το οποίο αποσκοπεί στην ενθάρρυνση πραγματοποίησης διακοπών στην Κύπρο, κατά τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο.

Ως αποτέλεσμα της πρόσφατης εξαγγελίας από το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων του νέου “Ειδικού Σχεδίου Ξενοδοχειακών Μονάδων και Τουριστικών Καταλυμάτων”, παρατηρείται αυξημένη ζήτηση από Τουριστικά Καταλύματα για ένταξή τους στο Σχέδιο του υφυπουργείου.

Ως εκ τούτου, το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει 2η πρόσκληση για συμμετοχή πρόσθετων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τουριστικών καταλυμάτων στο “Έκτακτο Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού”. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να υποβάλουν σχετική δήλωση συμμετοχής, η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο Σχέδιο είναι η Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13.00. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής τους εμπρόθεσμα, δεδομένου ότι δεν θα γίνονται αποδεκτές εκπρόθεσμες αιτήσεις. Οι πρόσθετες επιχειρήσεις που θα εγκριθούν, θα μπορούν να ενταχθούν στο Σχέδιο από τις 18 Σεπτεμβρίου 2020.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top