Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαΟ Ανδρέας Συρίγος περιφερειακός διευθυντής της Sabre για ΝΑ Ευρώπη και Σκανδιναβία
Πρόσωπα

Ο Ανδρέας Συρίγος περιφερειακός διευθυντής της Sabre για ΝΑ Ευρώπη και Σκανδιναβία

Ο κ. Συρίγος θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της Sabre και θα ηγηθεί όλων των πωλήσεων για τις δραστηριότητες των ταξιδιωτικών πρακτορείων της Sabre στην Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, αντικαθιστώντας τον Marco Benincasa. Ο κ. Συρίγος θα παρέχει επίσης συνεχείς τεχνολογικές γνώσεις και υποστήριξη στους υπάρχοντες πελάτες της Sabre και θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνος για Ελλάδα, Κύπρο και Σκανδιναβία.

Η Sabre Corporation ανακοίνωσε ότι ο Ανδρέας Συρίγος θα αναλάβει διευρυμένο ρόλο για να ηγηθεί των δραστηριοτήτων της στην Ιταλία και την Ιβηρική χερσόνησο, συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Ο νέος αυτός ρόλος αποτελεί φυσική εξέλιξη της επιτυχημένης πορείας που έχει ήδη επιδείξει ο κ. Συρίγος στην Ελλάδα, την Κύπρο και την
Σκανδιναβία από τότε που εντάχθηκε στην εταιρεία το 2016.

Ο κ. Συρίγος θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της Sabre και θα ηγηθεί όλων των πωλήσεων για τις δραστηριότητες των ταξιδιωτικών πρακτορείων της Sabre στην Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, αντικαθιστώντας τον Marco Benincasa, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει απο την εταιρεία για να συνεχίσει με προσωπικές επιχειρηματικές επιδιώξεις μετά από οκτώ χρόνια επιτυχημένης ηγεσίας και καθοδήγησης στην περιοχή της Νότιας Ευρώπης και μετά από 30 χρόνια στον ταξιδιωτικό κλάδο. Ο κ. Συρίγος θα παρέχει επίσης συνεχείς τεχνολογικές γνώσεις και υποστήριξη στους υπάρχοντες πελάτες της Sabre και θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνος για Ελλάδα, Κύπρο και Σκανδιναβία.

“Ο Ανδρέας έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της τεχνολογίας και διαθέτει την εμπειρία ώστε να βοηθήσει τα ταξιδιωτικά γραφεία να επιτύχουν στη σημερινή εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά”, δήλωσε η Antonella Vecchio, αντιπρόεδρος πωλήσεων και διανομής – Europe & Africa, Sabre Travel Solutions. “Είναι ένας ισχυρός ηγέτης στο χώρο των πωλήσεων, είναι παθιασμένος με την τεχνολογία ώστε να βοηθήσει τους πελάτες μας να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους χρησιμοποιώντας το καλύτερο από την τεχνολογία. Ο Ανδρέας θα επικεντρωθεί τώρα έχοντας κυρίαρχο ρόλο στη επιχείρηση μας στην Ιταλία και την Ιβηρική χερσόνησο, έχοντας ήδη επιτύχει σημαντική ανάπτυξη κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Σκανδιναβία”.

Η Sabre έχει πρόσφατα αναδιοργανώσει εκ νέου τα τμήματα που επικεντρώνονται στις αεροπορικές εταιρείες και τα ταξιδιωτικά γραφεία. Με αυτή την αναπροσαρμογή, η εταιρεία έχει ως στόχο να εξυπηρετήσει τους πελάτες της και στους δύο τομείς πιο αποτελεσματικά.

“Ανυπομονώ να συνεχίσω το επιτυχημένο έργο που έχει επιτελέσει ο Marco Benincasa στην περιοχή της Νότιας Ευρώπης τα τελευταία οκτώ χρόνια”, δήλωσε ο κ. Συρίγος. “Δεν υπάρχει αμφιβολία: το σημερινό περιβάλλον της αγοράς καθώς και πολλοί από τους πελάτες και τους συνεργάτες μας αντιμετωπίζουν τεράστιες προκλήσεις σε μια δύσκολη συγκυρία για όλους. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι κάθε κρίση φέρνει επίσης ευκαιρίες και ότι η νέα δομή θα μας επιτρέψει να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας ακόμα καλύτερα“.

Με αυτήν την κίνηση, η Sabre ανανεώνει τη δέσμευση της να στηρίξει τις δραστηριότητες ταξιδιωτικών πρακτορείων στην περιοχή και προσβλέπει στη συνεχή συνεργασία με τον κλάδο για να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους ταξιδιώτες με επιτυχία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024