Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τάσεις

Το Ναυάγιο συγκρίνεται με το Bournemouth; Στην άμμο μπορεί, στη θάλασσα όχι

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Σεπτέμβριος 2020, 11:34

Έρευνα συγκρίνει... την άμμο μεταξύ ελληνικών και βρετανικών παραλιών, σε μια προσπάθεια να πείσουν τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου να κάνουν διακοπές στην πατρίδα τους.


Νέα έρευνα από την Parkdean Resorts “αποκαλύπτει” ότι οι παραλίες της Ελλάδας έχουν την ίδια απόχρωση άμμου με εκείνες του Ηνωμένου Βασιλείου.

“Μερικές από τις πιο όμορφες εκτάσεις με άμμο στην Ευρώπη βρίσκονται στην Ελλάδα, με την απομονωμένη παραλία Ναυάγιο να προσφέρει μία από τις ομορφότερες ακτές όλων. Νέα μελέτη όμως διαπίστωσε ότι το Bournemouth στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει την ίδια απόχρωση άμμου, ένα σταχτί χρυσό”, αναφέρει η έρευνα. “Η παραλία φημίζεται για το μοναδικό ναυάγιο και την απομόνωσή της. Δεν υπάρχει ανάγκη για μια ακριβή πτήση με αεροπλάνο στην άλλη άλλη άκρη του κόσμου (!) για τους Βρετανούς, καθώς η πιο όμορφη παραλία της Ελλάδας βρίσκεται στο Dorset, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο για πολλούς. Οι Βρετανοί βρίσκονται προ εκπλήξεως όταν διαπιστώνουν ότι μπορούν να κάνουν διακοπές στην παραλία στον τόπο τους, πιο κοντά στο σπίτι τους και πολλοί ελπίζουν να επισκεφθούν τις παραλίες σε άλλες χώρες μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών” σημειώνεται μεταξύ άλλων.

Η μελέτη ταιριάζει τις αποχρώσεις της άμμου από παραλίες του Ηνωμένου Βασιλείου με εξωτικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο για να δείξει πόσο παρόμοιες είναι οι παραλίες του Ηνωμένου Βασιλείου με αυτές σε διαφορετικές χώρες. Σύμφωνα με τα ευρύματα, οι παραθεριστές μπορούν να βρουν τη λευκή άμμο των παραλιών της Κορνουάλης στην ηλιόλουστη Αυστραλία, ενώ οι πιο “σκοτεινές” παραλίες της ανατολής βρίσκονται στη δυτική ακτή των ΗΠΑ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top