Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Ναυάγιο συγκρίνεται με το Bournemouth; Στην άμμο μπορεί, στη θάλασσα όχι
Τάσεις

Το Ναυάγιο συγκρίνεται με το Bournemouth; Στην άμμο μπορεί, στη θάλασσα όχι

Έρευνα συγκρίνει… την άμμο μεταξύ ελληνικών και βρετανικών παραλιών, σε μια προσπάθεια να πείσουν τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου να κάνουν διακοπές στην πατρίδα τους.

Νέα έρευνα από την Parkdean Resorts “αποκαλύπτει” ότι οι παραλίες της Ελλάδας έχουν την ίδια απόχρωση άμμου με εκείνες του Ηνωμένου Βασιλείου.

“Μερικές από τις πιο όμορφες εκτάσεις με άμμο στην Ευρώπη βρίσκονται στην Ελλάδα, με την απομονωμένη παραλία Ναυάγιο να προσφέρει μία από τις ομορφότερες ακτές όλων. Νέα μελέτη όμως διαπίστωσε ότι το Bournemouth στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει την ίδια απόχρωση άμμου, ένα σταχτί χρυσό”, αναφέρει η έρευνα. “Η παραλία φημίζεται για το μοναδικό ναυάγιο και την απομόνωσή της. Δεν υπάρχει ανάγκη για μια ακριβή πτήση με αεροπλάνο στην άλλη άλλη άκρη του κόσμου (!) για τους Βρετανούς, καθώς η πιο όμορφη παραλία της Ελλάδας βρίσκεται στο Dorset, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο για πολλούς. Οι Βρετανοί βρίσκονται προ εκπλήξεως όταν διαπιστώνουν ότι μπορούν να κάνουν διακοπές στην παραλία στον τόπο τους, πιο κοντά στο σπίτι τους και πολλοί ελπίζουν να επισκεφθούν τις παραλίες σε άλλες χώρες μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών” σημειώνεται μεταξύ άλλων.

Η μελέτη ταιριάζει τις αποχρώσεις της άμμου από παραλίες του Ηνωμένου Βασιλείου με εξωτικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο για να δείξει πόσο παρόμοιες είναι οι παραλίες του Ηνωμένου Βασιλείου με αυτές σε διαφορετικές χώρες. Σύμφωνα με τα ευρύματα, οι παραθεριστές μπορούν να βρουν τη λευκή άμμο των παραλιών της Κορνουάλης στην ηλιόλουστη Αυστραλία, ενώ οι πιο “σκοτεινές” παραλίες της ανατολής βρίσκονται στη δυτική ακτή των ΗΠΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024