Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Mαταιώνεται η Xenia 2020

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Σεπτέμβριος 2020, 12:47

Η διοργανώτρια εταιρεία FORUM AE αποφάσισε την οριστική ματαίωση της Xenia, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί 27-30 Νοεμβρίου 2020.


Σύμφωνα με ενημέρωσης που στάλθηκε στους εκθέτες και γενικότερα, στους εμπλεκόμενους (συμμετέχοντες κ.λπ.) της έκθεσης, η διοργανώτρια εταιρεία της Xenia, FORUM AE, προχωρά στη ματαίωσή της για το 2020.

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση, οι διοργανωτές προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση λόγω της επιδείνωσης των επιδημιολογικών δεδομένων με την καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων του COVID-19, και του γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία όλων των εκθέσεων, “απόφαση, η οποία λόγω των δυσοίωνων προβλέψεων για την εξέλιξη της πανδημίας, αναμένεται με βεβαιότητα να παραταθεί μέχρι και το τέλος του 2020”, όπως σημειώνεται.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, και προκειμένου να προστατευθούν εκθέτες και επισκέπτες από τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε μία ακύρωση της τελευταίας στιγμής, αποφασίστηκε η οριστική ματαίωση της Xenia, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί 27-30 Νοεμβρίου 2020.

Η FORUM ΑΕ ενημερώνει ότι προχωρά στη διοργάνωση της επόμενης HORECA, που θα πραγματοποιηθεί 11-15 Φεβρουαρίου 2021, ελπίζοντας ότι οι επιδημιολογικές εξελίξεις σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του αναμενόμενου εμβολίου θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την επιτυχή έκβαση της έκθεσης αυτής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top