Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔιεθνής Ομάδα Εργασίας για την αντιμετώπιση της κρίσης στον τουρισμό, με συμμετοχή του HAPCO
MICE

Διεθνής Ομάδα Εργασίας για την αντιμετώπιση της κρίσης στον τουρισμό, με συμμετοχή του HAPCO

Οι οδηγίες είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας 11 εθνικών ενώσεων Οργανωτών Συνεδρίων, συμπεριλαμβανομένου και του HAPCO, σε μία διεθνή Ομάδα Εργασίας (Global Task Force) υπό την ηγεσία της IAPCO.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων  –
HAPCO
συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία του ΙAPCO (Διεθνής Φορέας Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων) για την ανταλλαγή πληροφοριών και δεδομένων, σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας από τον COVID 19 στις εταιρείες μέλη του Οργανισμού, τις δράσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας αυτής κρίσης, αλλά και τη χάραξη κοινής πολιτικής και στρατηγικής για την επόμενη μέρα του κλάδου

Οι οδηγίες αυτές είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας 11 εθνικών ενώσεων Οργανωτών Συνεδρίων, συμπεριλαμβανομένου και του HAPCO, σε μία διεθνή Ομάδα Εργασίας (Global Task Force) υπό την ηγεσία της IAPCO.

Ο HAPCO, ως μία από τις πιο παλιές εθνικές ενώσεις οργανωτών συνεδρίων και επαγγελματιών του κλάδου, συμμετείχε πολύ ενεργά σε αυτή τη διεθνή ομάδα, στόχος της οποίας είναι η ανταλλαγή πληροφοριών αναφορικά με την κατάσταση της πανδημίας σε εθνικό επίπεδο, η καταγραφή των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης στον συνεδριακό και επαγγελματικό τουρισμό σε κάθε χώρα μέλος, αλλά και η χάραξη κοινής στρατηγικής για το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Οι κατευθυντήριες οδηγίες, εκτός των άλλων, περιλαμβάνουν και κεντρικά μηνύματα που μπορούν χρησιμοποιήσουν οι εθνικές ενώσεις στην επικοινωνία τους με κυβερνητικούς φορείς, αναφορικά με την αξία του κλάδου και την επιτακτική ανάγκη υποστήριξής του.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO προτρέπει τα μέλη και μη μέλη του να ακολουθούν το “μανιφέστο” της IAPCO για την προώθηση της οικονομικής ανάκαμψης και ανανέωσης στη μετά COVID-19 εποχή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024