Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Κατάρρευση του βρετανικού Τ.Ο. για City Break, Cities Direct

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Σεπτέμβριος 2020, 09:24

Η επιχείρηση λειτουργούσε υπό τα εμπορικα σήματα City Breaks Direct, European city break, Holiday Gifts Direct, Low cost city break και Rome Direct.


Ο εξειδικευμένος Τ.Ο. AITO για city breaks στην Ευρώπη κατέρρευσε μετά από 20 χρόνια λειτουργίας. Η επιχείρηση που εδρεύει στο Cheltenham της Βρετανίας λειτουργούσε υπό τα εμπορικα σήματα City Breaks Direct, European city break, Holiday Gifts Direct, Low cost city break και Rome Direct.

Ανακοίνωση στον ιστότοπο της εταιρείας αναφέρει: “Το Διοικητικό Συμβούλιο με λύπη του πληροφορει ότι η Cities Direct διέκοψε τις συναλλαγές της τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020. Η επιχείρηση ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2000 και είχαμε μια απίστευτη 20ετία ανάπτυξης σε μια συνεχώς εξελισσόμενη βιομηχανία. Απολαύσαμε πολύ την εμπειρία και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό μας, τους συνεργάτες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και πολλούς πιστούς πελάτες μας για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Είχαμε τόσα πολλά συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον της επιχείρησης, αλλά ο αντίκτυπος των ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω COVID 19 ήταν καταστροφικός. Λυπούμαστε η κράτησή σας στο Cities Direct έχει επηρεαστεί”.

Ακόμη, παρέχονται περαιτέρω πληροφορίες για πελάτες που διεκδικούν επιστροφές χρημάτων, λέγοντας ότι οι περισσότερες από τις διακοπές αυτές ήταν πακέτα με πτλησεις, υπό την προστασία ATOL.

Η Cities Direct διέθετε επίσης μικρό αριθμό πακέτων ταξιδιών μέσω σιδηροδρόμων και θαλάσσης, καθώς και μεμονωμένες κρατήσεις που, όπως αναφέρεται, είναι ασφαλισμένες με IPP (International Passenger Protection).

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Βρετανίας (CAA) δήλωσε ότι αυτήν τη στιγμή συγκεντρώνει πληροφορίες από την εταιρεία και θα ενημερώσει τη σελίδα της “το συντομότερο δυνατό”. “Εάν είστε ταξιδιωτικός πράκτορας της Cities Direct Ltd και αυτήν τη στιγμή κρατάτε πληρωμές καταναλωτών τις οποίες δεν έχετε ακόμη πληρώσει στην Cities Direct Ltd, σας συμβουλεύουμε να μην επιστρέψετε στους καταναλωτές αυτά τα χρήματα μέχρι να λάβετε οδηγίες από την Air Travel Trust. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα επικοινωνήσουν ο καθένας ξεχωριστά με την CAA, με συγκεκριμένες οδηγίες για αυτές τις κρατήσεις”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top