Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

FedHATTA: Ισοπεδωτικό το μέτρο του ορίου 50 συμμετεχόντων στα συνέδρια

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Σεπτέμβριος 2020, 09:53

Μη αντιληπτό το σκεπτικό της Πολιτείας, όταν επιτρέπει διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων (γάμοι, κηδείες, κ.λπ.) με μέγιστο όριο τα 100 άτομα σε μεγάλο μέρος της χώρας, και περιορίζει στο μισό τον αριθμό συμμετεχόντων στα συνέδρια.


Κατάργηση του ορίου των 50 συμμετεχόντων στα συνέδρια, ζητά με επιστολή της στους αρμόδιους υπουργούς η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού FedHATTA, θεωρώντας το μέτρο ισοπεδωτικό αφού δε λαμβάνει υπόψη του ούτε τα ειδικά αυστηρά πρωτόκολλα που προβλέπονται για τη διεξαγωγή συνεδρίων, ούτε βέβαια το μέγεθος του χώρου διεξαγωγής αυτών, δίνοντας τη χαριστική βολή στις επιχειρήσεις του κλάδου των τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται στον τομέα.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, “έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι ο τουρισμός, και ιδιαίτερα  ο συνεδριακός τουρισμός χρειάζεται προετοιμασία πολλών μηνών και δεν μπορεί να ακυρώνονται όλες αυτές οι προετοιμασίες, έξοδα, κρατήσεις, κ.ά. μέσα σε 1-2 ημέρες. Επιπλέον δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το σκεπτικό της Πολιτείας, όταν επιτρέπει διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων (γάμοι, κηδείες, κ.λπ.) με μέγιστο όριο τα 100 άτομα σε μεγάλο μέρος της χώρας, και περιορίζει στο μισό τον αριθμό συμμετεχόντων στα συνέδρια, μη λαμβάνοντας υπόψη ούτε καν το μέγεθος του χώρου διεξαγωγής τους. Καλούμε την Πολιτεία να αναθεωρήσει άμεσα τον εν λόγω περιορισμό και να δοθεί έμφαση στα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής συνεδρίων”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top