Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτην Ελλάδα τα γυρίσματα ταινίας διεθνούς παραγωγής για τον Άγ. Νεκτάριο
Κινηματογραφικός τουρισμός

Στην Ελλάδα τα γυρίσματα ταινίας διεθνούς παραγωγής για τον Άγ. Νεκτάριο

Μια ταινία – ωδή στην επιμονή και το ήθος, την ταπεινότητα και την αφοσίωση, που αφηγείται τη γεμάτη δοκιμασίες ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Αθήνα, Λαύριο και Αίγινα.

Οι διεθνείς κινηματογραφικοί αστέρες Mickey Rourke και Alexander Petrov, βρίσκονται στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν στον δεύτερο κύκλο γυρισμάτων της ταινίας “Ο Άνθρωπος του Θεού” (Man of God) της Yelena Popovic, που αφηγείται τη γεμάτη δοκιμασίες ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Αθήνα, Λαύριο και Αίγινα.

Ο Άρης Σερβετάλης, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Mickey Rourke και ο Ρώσος σούπερ σταρ Alexander Petrov, μαζί με ένα καστ Ελλήνων ηθοποιών (Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα Άννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος), διάγουν, κινηματογραφικά, το βίο του Αγίου Νεκταρίου σε μια ταινία – ωδή στην επιμονή και το ήθος, την ταπεινότητα και την αφοσίωση, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Yelena Popovic μουσική του διάσημου Πολωνού Zbigniew Preisner, συνθέτη των κινηματογραφικών έργων του Krzysztof Kieślowski.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Simeon Entertainment και της View Master Films, σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου και το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος Ο Γραικός, και με την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας). Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, από την Feelgood Entertainment, το φθινόπωρο του 2020, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τον θάνατό του Αγίου Νεκτάριου.

Στη φωτογραφία, το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024