Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπαναλειτουργία του ανανεωμένου Grand Hotel Palace
Ξενοδοχεία

Επαναλειτουργία του ανανεωμένου Grand Hotel Palace

Αξιοποιώντας την περίοδο που το ξενοδοχείο παρέμεινε κλειστό και σε συνέχεια της πρώτης φάσης ολοκληρωτικής ανακαίνισης των Modern δωματίων, ανανεώνει τους εσωτερικούς χώρους, το lobby και τις συνεδριακές αίθουσες.

Το ανανεωμένο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη υποδέχεται από τις 28 Αυγούστου τους επισκέπτες του σε ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον. Το νέο όραμα και η φιλοσοφία της διοίκησης εκφράζεται μέσα από την ανανεωμένη ομάδα, που απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου, με στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση και αυθεντική φιλοξενία σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου, παραμένει πιστή στο επενδυτικό της πλάνο, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες, με στόχο να προσφέρει φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών.


Modern δωμάτιο.

Αξιοποιώντας την περίοδο που το ξενοδοχείο παρέμεινε κλειστό και σε συνέχεια της πρώτης φάσης ολοκληρωτικής ανακαίνισης των Modern δωματίων, ανανεώνει τους εσωτερικούς χώρους, το lobby και τις συνεδριακές αίθουσες, αναδεικνύοντας τον επιβλητικό χαρακτήρα του, με ένα νέο contemporary chic ύφος, συνδυάζοντας γήινα υλικά όπως το ξύλο καρυδιάς και το μάρμαρο με σύγχρονα στοιχεία. Οι νέες αποχρώσεις όλων των εσωτερικών επιφανειών και η έμφαση στον φωτισμό αποπνέουν αίσθημα ζεστασιάς και χαλάρωσης.


Το νέο Marco Polo Garden.

Στον προαύλιο χώρο, ένας ολοκαίνουργιος ειδικά διαμορφωμένος κήπος, το νέο Marco Polo Garden, είναι έτοιμος να υποδεχτεί τόσο τους πελάτες του ξενοδοχείου όσο και εξωτερικούς πελάτες για να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας μέχρι αργά το βράδυ, σε ένα όμορφο εξωτερικό περιβάλλον. Ο νέος χώρος συνδυάζει την αίσθηση ενός φυσικού σκηνικού με την ποιοτική εξυπηρέτηση και τη φιλική διάθεση, τηρώντας φυσικά όλους τους απαραίτητους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής.

Οι πυλώνες εμπιστοσύνης στους οποίους έχει επενδύσει το ξενοδοχείο (Μέγεθος, Τεχνολογία, Ασφάλεια, Εκπαίδευση και Ευελιξία) πιο επίκαιροι από ποτέ, διασφαλίζουν ένα άνετο, ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024