Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Singapore Airlines και ΗΑΤΤΑ: Φιλανθρωπικό κάλεσμα των τουριστικών επιχειρήσεων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Απρίλιος 2002, 00:00

Η Singapore<.> Airlines και ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ<.>, παίρνουν την πρωτοβουλία να καλέσουν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό χώρο, να συμβάλλουν<...>

στην προσπάθεια του ιδρύματος ‘Κάνε μια ευχή’.

Το ίδρυμα " Κάνε μια ευχή " είναι μία φιλανθρωπική αποστολή μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, τα οποία πάσχουν από σοβαρές ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους.

Ξεκίνησε στην Αμερική το 1980 με μία απλή ευχή ενός παιδιού που ήθελε να γίνει αστυνομικός και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές περίπου 85.000 παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα από τη αρχή της λειτουργίας του, τον Φεβρουάριο του 1997, το ίδρυμα έχει πραγματοποιήσει πάνω από 120 ευχές παιδιών, ενώ ο στόχος για το 2002 είναι να πραγματοποιήσει 60 παιδικές ευχές και επιθυμίες.

Σκοπός είναι, αφενός να συγκεντρωθούν χρήματα, μέσω δωρεάς (ως ελάχιστο ποσό  ορίστηκαν τα 30 €) και αφετέρου να υπάρξουν χορηγοί για το πρόγραμμα "Υιοθετήστε μία Ευχή", που συνεπάγεται την ανάληψη μέρους ή όλων των εξόδων της ευχής ενός παιδιού.

Αποκορύφωμα αυτής της ενέργειας θα είναι η εκδήλωση-κοκτέιλ με θέμα: "Ο τουρισμός δίνει χαρά στα παιδιά" που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2002, από 7μμ-10μμ στο Μουσείο Μπενάκη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top