Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η Λιάνα Ταμπουρέα νέα διευθύντρια Πωλήσεων στον Όμιλο Domotel Hotels & Resorts

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Σεπτέμβριος 2020, 15:31

Η κα Ταμπουρέα έχει φέρει εις πέρας σημαντικά projects που έχει αναλάβει στη διάρκεια της πορείας της σε γνωστές αλυσίδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.


Η ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων Domotel Hotels & Resorts, με καταξιωμένη παρουσία 15 χρόνων στη φιλοξενία, ενισχύει το δυναμικό της, καλωσορίζοντας την κα Λιάνα Ταμπουρέα στη θέση της διευθύντριας Πωλήσεων του ομίλου.

Με 15ετή εμπειρία στον κλάδο και εξειδίκευση στον τομέα του MICE, η κα Ταμπουρέα συνδυάζει ικανότητες και ταλέντο, διαθέτει γνώση και επικοινωνιακό χαρακτήρα, ενώ έχει εργαστεί και φέρει εις πέρας σημαντικά projects που έχει αναλάβει στη διάρκεια της πορείας της σε γνωστές αλυσίδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.


Το Domotel Agios Nikolaos Suites Resort.

Με “κληρονομιά” στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1965, η Domotel Hotels & Resorts “παντρεύει” επιτυχημένα τον leisure με τον business χαρακτήρα των ξενοδοχείων της, διαθέτοντας πολυτελείς μονάδες, στρατηγικά τοποθετημένες σε δημοφιλείς και εύκολα προσβάσιμους προορισμούς όλης της Ηπειρωτικής Ελλάδας - Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καρδίτσα, Αράχωβα, Σύβοτα και Παλαιό Άγιο Αθανάσιο (Καϊμάκτσαλαν).

Η κα Ταμπουρέα μιλώντας για τα νέα της καθήκοντα δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είμαι περήφανη που είμαι μέλος της οικογένειας της Domotel Hotels & Resorts, γιατί βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον ταύτισης αρχών, αξιών και στόχων. Με έδρα το Domotel Kastri, αστείρευτη διάθεση για δημιουργία και κουβαλώντας πάντα όσα έχω αποκομίσει από όλα τα χρόνια εμπειρίας μου, είμαι σίγουρη ότι αυτά τα χαρακτηριστικά μόνο να ενισχυθούν μπορούν από το νέο σημείο αναφοράς. Μαζί με την ομάδα της Domotel Hotels & Resorts θα φροντίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες με την προσωπική φροντίδα και δυναμική που αποτελούν το δικό μου αποτύπωμα στο χώρο”.


Στη φωτογραφία, το Domotel Anemolia στην Αράχωβα και η κα Ταμπουρέα.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top