Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βραβεύσεις

Στις 25 Σεπτεμβρίου η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2020

Τατιάνα Ρόκου - 11 Σεπτέμβριος 2020, 15:55

Το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso θα φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που δίνονται από τις αρμόδιες αρχές και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας για την υγεία των συμμετεχόντων. Ταυτόχρονα, η Τελετή Απονομής θα μεταδίδεται online.


Η Τελετή Απονομής των 6th Greek Hospitality Awards θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, μια “ανάσα” πριν από τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Τα 6th Greek Hospitality Awards, ως LiveOn Hybrid Event, θα είναι μια εκδήλωση που θα διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια και πιστή εφαρμογή όλων των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, συνδυάζοντας σε μια μοναδική βραδιά τόσο τη φυσική παρουσία όσο και την τεχνολογία.

Το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso θα φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που δίνονται από τις αρμόδιες αρχές και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας για την υγεία των συμμετεχόντων.

Ταυτόχρονα, η Τελετή Απονομής θα μεταδίδεται online μέσα από τη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων της ethosBUSINESS, επιτρέποντας σε μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top