Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουρισμού

Τηλεδιασκέψεις του Χ. Θεοχάρη με φορείς του τουρισμού ενόψει ΔΕΘ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Σεπτέμβριος 2020, 10:19

Σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Τουρισμού θα μιλήσει στο πάνελ του 'Thessaloniki Helexpo Forum', που διοργανώνει η ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ, με θέμα 'Τουρισμός στις νέες συνθήκες', στο Συνεδριακό Κέντρο 'Ιωάννης Βελλίδης'.


Σειρά επαφών με φορείς του τουρισμού είχε το τελευταίο διήμερο ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης ενόψει της επικείμενης παρουσίας του στο “Thessaloniki Helexpo Forum” που διοργανώνει η ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ. Ειδικότερα, ο υπουργός Τουρισμού πραγματοποίησε τηλεδιασκέψεις με εκπροσώπους της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ), του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΤΕΕΑ), της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών (ΣΑΑΕ), της Ένωσης Ελληνικών Αεροπορικών Εταιρειών (ΕΕΑΕ), της fedHATTA και της HATTA, του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO), της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ), της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ), της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής (ΣΕΤΕΥΔΑ) και της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας.

Ο κ. Θεοχάρης αφουγκράστηκε τα προβλήματα όλων των κλάδων, συζήτησε μαζί τους για περιθώρια βελτίωσης σε οικονομικό και θεσμικό πλαίσιο και δεσμεύτηκε για περαιτέρω επικοινωνία και συνεργασία στο προσεχές διάστημα.

Σήμερα ο κ. Θεοχάρης,  μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, όπου θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και φορείς του τουρισμού. Ειδικότερα, στις 12 το μεσημέρι, στην Αίθουσα του πρ. Νομαρχιακού Συμβουλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής (Διοικητήριο), ο υπουργός Τουρισμού θα έχει συνάντηση με φορείς της τουριστικής αγοράς και με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Χαλκιδικής και στη συνέχεια θα κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ Αργότερα, στις 4 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Θεοχάρης θα μιλήσει στο πάνελ του “Thessaloniki Helexpo Forum”, το οποίο διοργανώνει η ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ, με θέμα “Τουρισμός στις νέες συνθήκες”. Το Forum θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top