Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΒορΟινά… αλλιώς από τις 14 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη
Εκθέσεις

ΒορΟινά… αλλιώς από τις 14 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Όλες οι προτάσεις σε εστιατόρια αφορούν χώρους που προσφέρουν ασφάλεια, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα δεδομένα των ημερών, με περιορισμένο αριθμό ατόμων και κρατήσεις.

Τα ΒορΟινά του Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν φέτος διαφορετικά, με μία σειρά από μικρές απολαυστικές εκδηλώσεις οινογευσίας, παρουσιάσεις, wine-cocktails και ευφάνταστα δείπνα που θα συνδυάσουν ευρηματικά μενού με τα εκπληκτικά κρασιά των κορυφαίων οινοποιών της Βόρειας Ελλάδας.

Όλες οι προτάσεις αφορούν χώρους που προσφέρουν ασφάλεια, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα δεδομένα των ημερών, με περιορισμένο αριθμό ατόμων και κρατήσεις.

Ενδεικτικά αναφέρονται τα εστιατόρια: Cookoo, Plaisir Brasserie, Τζάκι Ηο, Μπακάλ, Brizola, Mia Feta Feta Bar, Δια Ταύτα και Ακαδημία, τα café-wine-bar: Orizontes Pool Bar, Ble, Μέθη, ΑνφανΓκατέ in Guadeloupe και Casablanca, τις κάβες Wine House και Wine Law, και το Κτήμα Φλόριαν στον Τρίλοφο.

Τα μέλη της ένωσης “Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος“, αντιλαμβάνοντας την αναγκαιότητα για επιπρόσθετη ευθύνη με την οποία η κοινωνία μας και κάθε κοινωνία οφείλει να αντιμετωπίσει, σύμφωνα με τις συνθήκες της εποχής μας, θέτουν την υγεία και την ασφάλεια όλων πάνω από κάθε δραστηριότητα, εκδήλωση ακόμη και θεσμό, όπως είναι η εκδήλωση “ΒορΟινά” στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και κάθε άλλη παρόμοια πολυπληθής εκδήλωση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024