Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Ισπανία επιλέγει σταθερά την Αμοργό
Προώθηση προορισμού

Η Ισπανία επιλέγει σταθερά την Αμοργό

Ισπανίδες bloggers περιηγήθηκαν στα τοπία του νησιού και γνώρισαν τις δυνατότητες που προσφέρει σε επισκέπτες που αναζητούν τις εναλλακτικές δραστηριότητες.

Η Αμοργός συνεχίζει την αποτελεσματική προσέγγιση των ισπανόφωνων αγορών με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη τουριστική χρονιά. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αμοργού, με την υποστήριξή της εταιρίας συμβούλων του Δήμου, φιλοξένησε πρόσφατα δύο Ισπανίδες bloggers, οι οποίες περιηγήθηκαν στα τοπία του νησιού και γνώρισαν τις δυνατότητες που προσφέρει σε επισκέπτες που αναζητούν τις εναλλακτικές δραστηριότητες. Η Patricia Rojas, η οποία είναι από τους πιο γνωστούς travel bloggers στην Ισπανία με χιλιάδες ακόλουθους στα social media, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της άρθρο το οποίο αναφέρεται στην εμπειρία της από την επίσκεψή της στο νησί. Ειδικότερα, ανέφερε τις διαφορές του νησιού σε σχέση με τους άλλους γειτονικούς προορισμούς, τις πληροφορίες για την πρόσβαση στο νησί, τα δελεαστικά φυσικά τοπία του νησιού, τις μοναδικές υπέροχες γεύσεις της τοπικής κουζίνας, τα φανταστικά αξιοθέατα ιστορικού και πολιτιστικού, αλλά και θρησκευτικού χαρακτήρα.

Ακολούθησε επίσης, επίσκεψη στο νησί από τους γνωστούς Travel Bloggers, Virginia Capella και Fran Marquez, επίσης από την Ισπανία πράγμα που επισήμανε σε δήλωσή της η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Πόπη Δεσποτίδη, η οποία υπογράμμισε: “Κινούμαστε με σχέδιο και συνέπεια, όχι μόνο για την εφετινή αλλά και για την επόμενη χρονιά. Το άνοιγμα στην ισπανόφωνη αγορά μας δίνει τη δυνατότητα να προσδοκούμε διεύρυνση των εθνικοτήτων που επισκέπτονται την Αμοργό πράγμα που θα συμβάλει και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου με την ανάδειξη και των πολλαπλών εναλλακτικών δυνατοτήτων που προσφέρει η Αμοργός”.

Η επόμενη επίσκεψη θα είναι από δημοσιογράφο της Βρετανίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024