Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Η Ισπανία επιλέγει σταθερά την Αμοργό

Τατιάνα Ρόκου - 15 Σεπτέμβριος 2020, 11:00

Ισπανίδες bloggers περιηγήθηκαν στα τοπία του νησιού και γνώρισαν τις δυνατότητες που προσφέρει σε επισκέπτες που αναζητούν τις εναλλακτικές δραστηριότητες.


Η Αμοργός συνεχίζει την αποτελεσματική προσέγγιση των ισπανόφωνων αγορών με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη τουριστική χρονιά. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αμοργού, με την υποστήριξή της εταιρίας συμβούλων του Δήμου, φιλοξένησε πρόσφατα δύο Ισπανίδες bloggers, οι οποίες περιηγήθηκαν στα τοπία του νησιού και γνώρισαν τις δυνατότητες που προσφέρει σε επισκέπτες που αναζητούν τις εναλλακτικές δραστηριότητες. Η Patricia Rojas, η οποία είναι από τους πιο γνωστούς travel bloggers στην Ισπανία με χιλιάδες ακόλουθους στα social media, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της άρθρο το οποίο αναφέρεται στην εμπειρία της από την επίσκεψή της στο νησί. Ειδικότερα, ανέφερε τις διαφορές του νησιού σε σχέση με τους άλλους γειτονικούς προορισμούς, τις πληροφορίες για την πρόσβαση στο νησί, τα δελεαστικά φυσικά τοπία του νησιού, τις μοναδικές υπέροχες γεύσεις της τοπικής κουζίνας, τα φανταστικά αξιοθέατα ιστορικού και πολιτιστικού, αλλά και θρησκευτικού χαρακτήρα.

Ακολούθησε επίσης, επίσκεψη στο νησί από τους γνωστούς Travel Bloggers, Virginia Capella και Fran Marquez, επίσης από την Ισπανία πράγμα που επισήμανε σε δήλωσή της η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Πόπη Δεσποτίδη, η οποία υπογράμμισε: “Κινούμαστε με σχέδιο και συνέπεια, όχι μόνο για την εφετινή αλλά και για την επόμενη χρονιά. Το άνοιγμα στην ισπανόφωνη αγορά μας δίνει τη δυνατότητα να προσδοκούμε διεύρυνση των εθνικοτήτων που επισκέπτονται την Αμοργό πράγμα που θα συμβάλει και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου με την ανάδειξη και των πολλαπλών εναλλακτικών δυνατοτήτων που προσφέρει η Αμοργός”.

Η επόμενη επίσκεψη θα είναι από δημοσιογράφο της Βρετανίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top