Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕξαπλώνεται η TQ3 στον Καναδά, την Νότια Αφρική, την Τουρκία, και την Γερμανία

Εξαπλώνεται η TQ3 στον Καναδά, την Νότια Αφρική, την Τουρκία, και την Γερμανία

Η εταιρία TQ3 Travel Solutions (TUI Business Travel Deutschland GmbH), ανακοίνωσε ότι εξαπλώνεται στον Καναδά, την Νότια Αφρική, την Τουρκία, και την Γερμανία, με την εξαγορά της Kuhne & Nagel […]

Η εταιρία TQ3<.> Travel Solutions (TUI<.> Business Travel Deutschland GmbH), ανακοίνωσε ότι εξαπλώνεται στον Καναδά, την Νότια Αφρική, την Τουρκία, και την Γερμανία, με την εξαγορά<...> της Kuhne & Nagel International AG. Η συμφωνία, που έχει εμπορική ισχύ από την πρώτη Ιανουαρίου 2002, συμπεριλαμβάνει τις ακόλουθες εταιρίες αφού βέβαια παρθεί και η απαραίτητη άδεια από την επιτροπή συγχωνεύσεων. Kuhne & Nagel Travel Inc., Καναδάς
Kuhne & Nagel Travel Services (Pty) Ltd., Νότια Αφρική
Stute Reiseburo Verwaltungsgesellschaft mbH and Stute Reiseburo GmbH & Co KG, Γερμανία
Business travel activities of H.W. Feustel Nakliyat ve Seyahat A.S., Τουρκία
Η παραπάνω συμφωνία, επίσης, ενδυναμώνει και την στρατηγική της εταιρία για παγκόσμια εξάπλωση, και αυξάνει το μερίδιο της TQ3 στην Stute Reiseburo, από 50% σε 100%.

Η TQ3 στον Καναδά έχει τώρα 80 υπαλλήλους, με ετήσιες πωλήσεις στις αεροπορικές εταιρίες περισσότερα από 50 εκατ. Ευρώ. Στην Νότια Αφρική έχει 26 υπαλλήλους με πωλήσεις 5,4 εκατ. Ευρώ. Στην Τουρκία υπάρχουν 16 υπάλληλοι και οι πωλήσεις φθάνουν επίσης τα 5,4 εκατ. Ευρώ.

Ο κ. Marc Hildebrand από την TQ3 Travel Solutions δήλωσε ότι ‘είμαστε ευχαριστημένοι που η εταιρία μας ενδυναμώνει την θέση της σε αυτές τις χώρες. Έχουμε στόχο να αναπτύξουμε νέες συνεργασίες σε αυτές τις περιοχές και να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας'.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024