Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσεις‘Θύμα’ του COVID-19 και η Pacific World, με παρουσία και στην Ελλάδα
DMCs

‘Θύμα’ του COVID-19 και η Pacific World, με παρουσία και στην Ελλάδα

Τα περιφερειακά κεντρικά γραφεία σε Σιγκαπούρη και Βαρκελώνη θα σταματήσουν να λειτουργούν τον επόμενο μήνα. Η εταιρεία θα σταματήσει να λειτουργεί διεθνώς από τον Νοέμβριο του 2020.

Η διεθνής εταιρεία διαχείρισης προορισμών και εκδηλώσεων (DMC), Pacific World, με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες και 100 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να λειτουργεί διεθνώς από τον Νοέμβριο του 2020. Σε σχετική δήλωση, η Pacific World ανακοινώνει ότι “ο κοροναϊός συνεχίζει να προκαλεί πρωτοφανείς διακοπές στη βιομηχανία ταξιδιών και τουρισμού” και ως εκ τούτου η μητρική εταιρεία, TUI Destination Experience “κινούμενη προς μια στρατηγική ψηφιοποίησης, αποφάσισε να διακόψει τη συμμετοχή της στη MICE αγορά”.

Η ανακοίνωση ακολουθεί μια επιστολή με ημερομηνία 25 Αυγούστου, που μοιράστηκε στους εταίρους της, η οποία περιγράφει λεπτομερώς τη διακοπή λειτουργίας της Pacific World Hong Kong τον Σεπτέμβριο και υπαινίσσεται και το κλείσιμο σε συνολικά εταιρικό επίπεδο.

Μετά την επιβεβαίωση, τα περιφερειακά κεντρικά γραφεία σε Σιγκαπούρη και Βαρκελώνη θα σταματήσουν να λειτουργούν τον επόμενο μήνα. Ως κυρίαρχος παίκτης της συγκεκριμένης αγοράς στην Ασία, η Pacific World είχε επίσης παρουσία στην Κίνα, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και τις Φιλιππίνες. Στην Ευρώπη δραστηριοποιούταν στις αγορές της Αυστρίας, της Βρετανίας, της Σκωτίας της Γερμανίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, του Μονακό, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και της Τουρκίας.

Στην ανακοίνωσή της η Pacific World δίνει τα εύσημα της επιτυχίας της στους ανθρώπους της και τις “ισχυρές οικογενειακές αξίες”. “Η εμπιστοσύνη, το πάθος και η αριστεία βρίσκονται στο επίκεντρο του πολιτισμού που έχει φέρει τη μάρκα σε μεγάλα ύψη με την πάροδο του χρόνου. Η Pacific World αφιερώθηκε στην παροχή πάνω από 40.000 εξαιρετικών εμπειριών εκδηλώσεων τα τελευταία 10 χρόνια σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η δημιουργικότητα, ο επαγγελματισμός και η χωρίς αποκλεισμούς κουλτούρα της ομάδας μας μετέφεραν την πελατειακή εμπειρία σε άλλο επίπεδο. Αυτές οι ταλαντούχες ομάδες της εταιρείας δεν είναι μόνο καταξιωμένοι διοργανωτές εκδηλώσεων. Οι δεξιότητές τους τους καθιστούν απίστευτους καινοτόμους επιχειρηματίες”, δήλωσε η εταιρεία.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, η ανακοίνωση της Pacific World λήγει θετικά: “Πιστεύουμε ότι η βιομηχανία θα ανακάμψει στο μέλλον και το πάθος και η κληρονομιά μας για καινοτομία θα δημιουργήσουν μελλοντικές λύσεις για τους πελάτες μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024