Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ P&O Cruises ακυρώνει όλα τα δρομολόγιά της έως το 2021
Κρουαζιέρα

Η P&O Cruises ακυρώνει όλα τα δρομολόγιά της έως το 2021

Όλες οι κρουαζιέρες στην Καραϊβική ακυρώνονται έως τα τέλη Ιανουαρίου 2021 και όλες οι κρουαζιέρες από και προς το Σαουθάμπτον ακυρώνονται έως τον Φεβρουάριο του ερχόμενου έτους.

Η P&O Cruises μετέφερε για άλλη μια φορά την προγραμματισμένη ημερομηνία επανεκκίνησής της, με όλα τα δρομολόγια να ακυρώνονται μέχρι το 2021.

Όλες οι κρουαζιέρες στην Καραϊβική ακυρώνονται έως τα τέλη Ιανουαρίου 2021 και όλες οι κρουαζιέρες από και προς το Σαουθάμπτον ακυρώνονται έως τον Φεβρουάριο του ερχόμενου έτους. Τα δρομολόγια του 2021 στην ανατολική Μεσόγειο περιλαμβάνουν Πειραιά, Γύθιο, Μύκονο, Σαντορίνη, Χανιά, Ηράκλειο και Ρόδο.

Η εταιρεία ήλπιζε να ξαναρχίσει τη λειτουργία της στα τέλη Νοεμβρίου, αλλά οι περιορισμοί λόγω κορονοϊού είχαν ως αποτέλεσμα περαιτέρω αλλαγές στο πρόγραμμά της.

Η P&O έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι κρουαζιέρες με τα “Arcadia” και “Aurora” έχουν ακυρωθεί έως τον επόμενο χρόνο.

Ο πρόεδρος της P&O Cruises Paul Ludlow δήλωσε: “Με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς εν εξελίξει από το Ηνωμένο Βασίλειο, δυστυχώς είναι απαραίτητο να ακυρωθούν αυτά τα δρομολόγια. Αυτές οι περαιτέρω ακυρώσεις ποικίλλουν ανάλογα με το πλοίο, καθώς και την πολυπλοκότητα και τη διάρκεια των δρομολογίων, τις οδηγίες σχετικά με τα λιμάνια σε κάθε προορισμό και την τρέχουσα διαθεσιμότητα σε πτήσεις/κρουαζιέρες. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τη συνολική κατάσταση και σίγουρα θα επαναφέρουμε τις κρουαζιέρες σε περίπτωση που προκύψει η ευκαιρία και είναι εφικτό να το πράξουμε”.

Ο Ludlow δήλωσε ακόμη ότι η εταιρεία συνεργάζεται με πολλά από τα “πιο λαμπρά επιστημονικά μυαλά, καθώς και με την κυβέρνηση στο υψηλότερο επίπεδο”, σχετικά με εγκεκριμένα και βελτιωμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ μόλις η εταιρεία ξαναρχίσει τους πλόες.

Και πρόσθεσε: “Ενώ η συμμόρφωση με τα πρωτόκολλα εν πλω και η συνεχής επαγρύπνηση θα είναι κρίσιμης σημασίας, αυτό θα συνδυάζεται πάντα με την παροχή αξέχαστων διακοπών για τις οποίες είμαστε γνωστοί, με ξεχωριστές στιγμές πάνω στο πλοίο και εμπειρίες στην ακτή. Αυτό κάναμε πάντα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Ανυπομονούμε να χαλαρώσουν οι περιορισμοί, να ανοίξουν τα σύνορα και να μπορέσουμε για άλλη μια φορά να πλεύσουμε για μια νέα αρχή”.

Όλοι οι επισκέπτες με κρατήσεις σε ακυρωμένη κρουαζιέρα θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν αυτόματα μια βελτιωμένη πίστωση (125%) για μελλοντική κρουαζιέρα ή εναλλακτικά επιστροφή χρημάτων 100%, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στην ιστοσελιδα της εταιρείας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024