Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟι μεγαλύτεροι πράκτορες πολυτελών διακοπών της Αμερικής στην Ευρώπη

Οι μεγαλύτεροι πράκτορες πολυτελών διακοπών της Αμερικής στην Ευρώπη

Μετά την συμφωνία μεταξύ των οργανωτών της τουριστικής έκθεσης International Luxury Travel Market, ILTM, που είναι αφιερωμένη στα ταξίδια πολυτελείας με το δίκτυο Virtuoso που έχει την έδρα του στις […]

Μετά την συμφωνία μεταξύ των οργανωτών της τουριστικής έκθεσης International Luxury Travel Market, ILTM<.>, που είναι αφιερωμένη στα ταξίδια πολυτελείας με το δίκτυο Virtuoso<.> που έχει την έδρα του στις ΗΠΑ<...> και αποτελείται από τους σημαντικότερους τουριστικούς πράκτορες πολυτελών διακοπών, αναμένεται να φθάσουν στις Κάνες ως προσκεκλημένοι της έκθεσης, οι μεγαλύτεροι αγοραστές πολυτελών διακοπών.

Η συμφωνία marketing με το Virtuoso προβλέπει ότι το δίκτυο θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμα πρόσκλησης αγοραστών (Hosted Buyer programme) της ILTM μεγάλους πράκτορες από την Βόρεια και Νότια Αμερική, που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν προμηθευτές τουριστικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Οι οργανωτές της έκθεσης θα προσφέρουν υπηρεσίες VIP στους προσκεκλημένους του Hosted Buyer programme που θα περιλαμβάνουν μεταφορά με ελικόπτερο ή λιμουζίνα, διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης, και φυσικά προσωπικά ραντεβού με τους εκθέτες.

Ο κ. Serge Dive διευθυντής μάρκετινγκ της ILTM δήλωσε ότι `είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την συμφωνία μας με το Virtuoso. Έτσι ερχόμαστε πιο κοντά στο στόχο μας, να φέρουμε τους καλύτερους πράκτορες πολυτελών διακοπών από όλο τον κόσμο σε επαφή με τους εκθέτες μας. Γιαυτό το λόγο έχουμε συνεργασθεί με τα καλύτερα δίκτυα σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Virtuoso είναι από τα καλύτερα στον κόσμο με μόνο 350 μέλη από τις 350.000 τουριστικούς πράκτορες που υπάρχουν στις ΗΠΑ, αντιπροσωπεύοντας όμως μια αγοραστική δύναμη πολυτελών διακοπών πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η εμπειρία του δικτύου είναι 15ετής και θα δώσει στους εκθέτες μας τις επαφές που χρειάζονται’.

Ο κ. Mike Enberg διευθυντής του Virtuoso δήλωσε ότι `το γεγονός ότι παίζουμε ένα σπουδαίο ρόλο στην παγκόσμια σκακιέρα των πολυτελών διακοπών μας δίνει σιγουριά ότι θα γίνουμε και εμείς ένας παράγοντας επιτυχία στην έκθεση ILTM, την πρώτη έκθεση στον κόσμο που θα φέρει σε επαφή τους αγοραστές με τους προμηθευτές των πολυτελών διακοπών. Το Virtuoso έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό τον τομέα και θα φέρει στην έκθεση τα καλύτερα μέλη του.’

Η International Luxury Travel Market είναι ήδη μέλος της Reed<.> Travel Exhibition, και διοργανώνεται από την ILTM Media Ltd. Για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος η εταιρία Travel Media Applications. Υπενθυμίζουμε ότι ή έκθεση θα γίνει στις Κάνες από τις 10-12 Δεκεμβρίου 2002.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024