Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Προσφορά της Emirates σε διεθνείς φοιτητές και τις οικογένειές τους για όλο το χρόνο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Σεπτέμβριος 2020, 14:10

Για τη νέα προσφορά της Emirates για φοιτητές, προϋπόθεση είναι τα εισιτήρια να έχουν κλειστεί έως τις 31 Οκτωβρίου 2020, χρησιμοποιώντας τον κωδικό 'STUDENT'. Όλα τα εισιτήρια έχουν μέγιστη περίοδο ισχύος έως 12 μήνες.


Η Emirates είναι δίπλα στους διεθνείς φοιτητές, ώστε να μπορούν να βλέπουν τις οικογένειές και τα αγαπημένα τους πρόσωπα συχνότερα και να έχουν την ευκαιρία να κάνουν ταξίδια σε φοιτητικούς προορισμούς, ανακαλύπτοντας τον κόσμο. Είτε πρόκειται για ταξίδια πίσω στο σπίτι, είτε για εκδρομές σε μοναδικούς προορισμούς, στα διαλείμματα των φοιτητικών τους υποχρεώσεων, μέσα από την Emirates έχουν τη δυνατότητα:

  • να επωφεληθούν ειδικές εκπτώσεις για Οικονομικές και Διακεκριμένες θέσεις
  • να συμπεριλάβουν μια επιπλέον βαλίτσα, συμπληρωματικά των αποσκευών που δικαιούνται με το εισιτήριό τους
  • για δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας της κράτησής τους, έως και 7 ημέρες πριν από το προγραμματισμένο ταξίδι τους.

Επιπλέον, την προσφορά μπορούν να απολαύσουν και η οικογένεια και οι φίλοι κάθε φοιτητή, αρκεί να τον συνοδεύουν σε κάποιο από τα ταξίδια του.

Σύμφωνα με στοιχεία από το Ινστιτούτο Στατιστικής της UNESCO, εκατομμύρια φοιτητές έχουν επιλέξει να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ιδρύματα εκτός της πατρίδας τους, με τα στατιστικά να δείχνουν ότι ο αριθμός είναι συνεχώς αυξανόμενος, καθώς οι νέοι είναι όλο και πιο ενημερωμένοι σχετικά με τις επιλογές τους ως προς τα ταξίδια και την εκπαίδευση. Πολλοί διεθνείς φοιτητές επιλέγουν επίσης να ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, με τους φίλους τους ή για να αποκτήσουν νέες εμπειρίες.

Η Emirates με αυτόν τον τρόπο ενθαρρύνει τους φοιτητές να εξερευνήσουν περισσότερο τον κόσμο και τους βοηθάει να επισκέπτονται πιο συχνά τις οικογένειές τους, έχοντας την ευελιξία να τροποποιούν την κράτησή τους, σε περίπτωση αλλαγής των ταξιδιωτικών τους σχεδίων.

Για τη νέα προσφορά της Emirates για φοιτητές, προϋπόθεση είναι τα εισιτήρια να έχουν κλειστεί έως τις 31 Οκτωβρίου 2020, χρησιμοποιώντας τον κωδικό “STUDENT”. Όλα τα εισιτήρια έχουν μέγιστη περίοδο ισχύος έως 12 μήνες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top