Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Λάμψα ΑΕ: 'Δεν πρόκειται να πουλήσουμε το Μεγάλη Βρεταννία'

Τατιάνα Ρόκου - 22 Σεπτέμβριος 2020, 10:31

'Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ τουρισμού, δεν απεργάζεται 'πωλήσεις', αλλά, τουναντίον, υλοποιεί επενδύσεις, επικεντρώνεται στην προσπάθεια επανόδου στην κανονικότητα και σχεδιάζει το αναπτυξιακό της μέλλον', αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι “με αφορμή ‘πληροφορίες’ και εικασίες ‘δημοσιογραφικών - επιχειρηματικών κύκλων’ και άλλων αδιευκρίνιστων ‘πηγών’ ποικίλων γεωμετρικών σχημάτων, σχετικά με δήθεν πώληση του ξενοδοχείου ‘Μεγάλη Βρεταννία’, ανακοινώνει τα εξής:

  • Δεν υπάρχουν σήμερα ούτε προχωρημένες, ούτε πρώιμες, ούτε καν “διαπραγματεύσεις” με Άραβες ή άλλης προέλευσης επενδυτές.
  • Δεν υπάρχει σκέψη, σχεδιασμός ή προγραμματισμός για πώληση του ξενοδοχείου, ούτε εν συνόλω ούτε εν μέρει.

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, εν μέσω πανδημίας και πρωτόγνωρης δοκιμασίας της οικονομίας και του ελληνικού τουρισμού, δεν απεργάζεται ‘πωλήσεις’, αλλά, τουναντίον, υλοποιεί επενδύσεις, επικεντρώνεται στην προσπάθεια επανόδου στην κανονικότητα και σχεδιάζει το αναπτυξιακό της μέλλον.

Τούτο επιτάσσει, ο σεβασμός στη μακρά ιστορία της που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της Ελλάδας και του Ελληνισμού και το βαθύ αίσθημα ευθύνης έναντι του πολύτιμου προσωπικού της, αλλά και των επενδυτών που διαχρονικά την περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους.

Με έναν αιώνα παρουσίας στο ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό γίγνεσθαι, καθιερωμένη ως μία εκ των πλέον υγιών και ισχυρών εταιρειών της χώρας, με αναγνώριση παγκόσμιας εμβελείας, η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ δε θα επιτρέψει την κακέμφατη περιφορά της επωνυμίας της ως ‘τροπαίου’ των ‘ευσεβών πόθων’ ή των όποιων άλλων σκοπιμοτήτων και συμφερόντων, οποιουδήποτε. Προς αυτόν τον σκοπό, δηλώνει ότι προτίθεται να εξαντλήσει κάθε νομικό μέσο και δικαίωμα που διαθέτει για την προστασία του κύρους, της φήμης και των κεκτημένων της”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top