Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Ο Όμιλος CHC επεκτείνεται με δυο νέα υποκαταστήματα σε Αθήνα και Πειραιά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Σεπτέμβριος 2020, 15:06

Το δίκτυο της εταιρείας διευρύνεται και βελτιστοποιείται η επαφή με νυν, αλλά και υποψήφιους πελάτες–συνεργάτες απ’όλη την Ελλάδα.


Με δυο νέα υποκαταστήματα σε Αθήνα και Πειραιά επεκτείνεται στην Αττική ο Όμιλος CHC. Πρόκειται για δυο νέα παραρτήματα της εταιρείας, το ένα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Μητροπόλεως 26-28 (απέναντι από το ξενοδοχείο Electra Palace) και το δεύτερο στο κέντρο του Πειραιά, στην οδό Κολοκοτρώνη 89, μέσω των οποίων διευρύνεται το δίκτυο της εταιρείας και βελτιστοποιείται η επαφή με νυν, αλλά και υποψήφιους πελάτες–συνεργάτες απ’όλη την Ελλάδα – και όχι μόνο.

Σε δήλωσή του ο γενικός διευθυντής και ιδρυτής του Ομίλου CHC - Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: “Μέσα σε αυτήν την πρωτόγνωρη συγκυρία για την παγκόσμια οικονομία, ένα παραπάνω για τον κλάδο του τουρισμού, ο Όμιλος CHC επεκτείνεται. Ανοίγει νέους ορίζοντες, διευρύνει το γεωγραφικό πεδίο δράσης μέσω της φυσικής παρουσίας και καλλιεργεί τις συνθήκες που θα ενισχύσουν την αναπτυξιακή της προοπτική. Δεν είναι μια εύκολη προσπάθεια. Αλλά το DNA μας, είναι μαθημένο να ανταποκρίνεται σε δυσκολίες. Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του Ομίλου CHC, που βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή του αγώνα που δίνουμε για λογαριασμό των δεκάδων πελατών μας. Με πίστη και αισιοδοξία για μια καλύτερη ‘επόμενη μέρα’ στον τουρισμό, με γνώση και μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο, με φαντασία και δημιουργική εξωστρέφεια, συνεχίζουμε”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top