Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το σήμα 'Protocol Against COVID19–In Place' της EUROCERT στο Hotel Nikopolis Thessaloniki

Τατιάνα Ρόκου - 23 Σεπτέμβριος 2020, 10:22

Μετά από συστηματική επιθεώρηση και ενδελεχή έλεγχο στις εγκαταστάσεις του Hotel Nikopolis Thessaloniki, η EUROCERT διαπίστωσε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί και οι διαδικασίες που τηρούνται, πληρούν τις απαιτήσεις του Ειδικού Πρωτοκόλλου Υγειονομικού περιεχομένου βάσει του οποίου οφείλουν να λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις.


Η EUROCERT χορήγησε Βεβαίωση Συμμόρφωσης στο Hotel Nikopolis Thessaloniki παρέχοντας το δικαίωμα χρήσης του ειδικού Σήματος EUROCERT “Protocol Against COVID19 – In Place”.

Ειδικότερα, μετά από συστηματική επιθεώρηση και ενδελεχή έλεγχο στις εγκαταστάσεις του Hotel Nikopolis Thessaloniki, η EUROCERT διαπίστωσε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί και οι διαδικασίες που τηρούνται, πληρούν τις απαιτήσεις του Ειδικού Πρωτοκόλλου Υγειονομικού περιεχομένου βάσει του οποίου οφείλουν να λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τη βούληση και τη δέσμευση της διοίκησης του Hotel Nikopolis Thessaloniki να διασφαλίζει την ύπαρξη των βέλτιστων συνθηκών διαμονής των επισκεπτών του στη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

Το Hotel Nikopolis Thessaloniki, που είναι Boutique City Resort, βρίσκεται 3 χλµ. από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”, 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και 50 χλµ. από τη Χαλκιδική. Η τοποθεσία του, στην καρδιά μιας μεγάλης και διαρκώς αναπτυσσόμενης περιοχής εμπορικής δραστηριότητας, το καθιστά προορισμό επιλογής για τους business travelers. Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό σε 99 υπερπολυτελή δωμάτια και σουίτες, µε αντικείμενα μοναδικά που φέρουν τις υπογραφές των μεγαλύτερων σύγχρονων designers και τα οποία περιβάλλονται από μια αξιόλογη συλλογή έργων τέχνης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top