Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ποδηλατικός τουρισμός

Ποδηλατάδες στα παράλια της Αγιάς στις 27 Σεπτεμβρίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Σεπτέμβριος 2020, 10:49

'Πράσινη' εξερεύνηση στο κέντρο της Ελλάδας, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, από το Δήμο Αγιάς, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποστήριξη πολιτιστικών και επαγγελματικών συλλόγων.


Ο Δήμος Αγιάς, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποστήριξη των πολιτιστικών και επαγγελματικών συλλόγων, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, διοργανώνουν παραλιακή ποδηλατάδα δύο διαδρομών.

Η μία διαδρομή των 10 χλμ., για οικογένειες και όχι μόνο, θα έχει αφετηρία το λιμάνι του Αγιοκάμπου και τερματισμό στην Πλατανιά Βελίκας και η δεύτερη των 25 χλμ., αφετηρία από το λιμάνι του Στομίου με τερματισμό επίσης στην Πλατανιά Βελίκας. Είναι μια ευκαιρία για πολλούς να αποδράσουν, να ανακαλύψουν και να γνωρίσουν τις ομορφιές της χώρας μας. Να επισκεφθούν το Κάστρο Βελίκας, χρησιμοποιώντας “πράσινη” μετακίνηση και να ανακαλύψουν τις ιδιαίτερες γεύσεις κάθε τόπου.

Στις αφετηρίες και στους τερματισμούς θα προσφερθούν εδέσματα στους συμμετέχοντες από τους τοπικούς συλλόγους, καθώς και δώρα και αναμνηστικά συμμετοχής.

Στον τερματισμό των διαδρομών θα βραβευθούν συνάνθρωποί μας που συνέβαλλαν με τον τρόπο τους στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, ενώ στους συμμετέχοντες με ποδήλατο θα δοθεί έκπτωση 10-20% στη διαμονή και τον επισιτισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top