Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Η Jet2holidays ακυρώνει διακοπές σε Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Κροατία και Ισλανδία

Τατιάνα Ρόκου - 23 Σεπτέμβριος 2020, 12:15

Ο Τour Operator απέσυρε τις υπόλοιπες καλοκαιρινές διακοπές του στην Κροατία και τα ελληνικά νησιά της Ζακύνθου και της Κρήτης.


Η Jet2holidays επεκτείνει την αναστολή του προγράμματος της για τα Κανάρια Νησιά έως τις 17 Οκτωβρίου, τα πακέτα διακοπών στην ηπειρωτική Ισπανία και το Algarve έως τις 31 Οκτωβρίου, ενώ τα πακέτα διακοπών στις Βαλεαρίδες ακυρώθηκαν έως τις 30 Νοεμβρίου.

Ο Τour Operator απέσυρε επίσης τις υπόλοιπες καλοκαιρινές διακοπές του στην Κροατία και τα ελληνικά νησιά της Ζακύνθου και της Κρήτης (σε Χανιά και Ηράκλειο). Παράλληλα, έκοψε το πρόγραμμα της Ισλανδίας μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021.

“Προφανώς είμαστε πολύ απογοητευμένοι που κάναμε αυτήν την ανακοίνωση, καθώς γνωρίζουμε πόσο ανυπομονούν οι πελάτες μας για τις διακοπές τους σε αυτούς τους φανταστικούς προορισμούς”, ανέφερε σε μήνυμά της η Jet2holidays στην ιστοσελίδα της.

Για κρατήσεις προς την Ισπανία, τα Κανάρια Νησιά και την Πορτογαλία αργότερα μέσα στο 2020, η Jet2holidays δήλωσε ότι “συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση”. Θα παρέχει περαιτέρω ενημέρωση μόλις λάβει περισσότερες πληροφορίες από την κυβέρνηση, κατέληξε.

“Προτρέπουμε για άλλη μια φορά την (βρετανική) κυβέρνηση να εφαρμόσει μια στοχοθετημένη προσέγγιση για τις ταξιδιωτικές οδηγίες, αντί της τρέχουσας προσέγγισης καθολικής απαγόρευσης”, πρόσθεσε. “Καταλαβαίνουμε πόσο σκληρά εργάζονται και εξοικονομούν τα χρήματα οι πελάτες για τις διακοπές τους και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για τη συνεχή υπομονή και κατανόησή τους. Από την άλλη μεριά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε εκατοντάδες επιπλέον πτήσεις προς την Τουρκία και άλλους προορισμούς στην Ελλάδα, για να δώσουμε στους πελάτες περισσότερες επιλογές όταν πρόκειται να κάνουν κράτηση ή να κάνουν εκ νέου κράτηση για τις καλοκαιρινές τους διακοπές”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top