Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Σε καραντίνα 2.500 σπουδαστές σχολής ξενοδοχειακών υπηρεσιών στην Ελβετία

Τατιάνα Ρόκου - 24 Σεπτέμβριος 2020, 09:22

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η διοργάνωση ενός ή περισσότερων πάρτυ φέρεται να είναι η αιτία αυτών των πολυάριθμων εστιών μόλυνσης μεταξύ των σπουδαστών.


Περίπου 2.500 σπουδαστές της Σχολής Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών της Λωζάνης EHL (μία από τις καλύτερες του κόσμου) τέθηκαν σε καραντίνα μετά την εμφάνιση πολλών εστιών λοίμωξης από κορονοϊό έπειτα από τη διοργάνωση ιδιωτικών πάρτυ.

“Σημαντικές εστίες μόλυνσης έχουν αναφερθεί σε διάφορα επίπεδα εκπαίδευσης, καθιστώντας αδύνατο ένα πιο στοχευμένο κλείσιμο από αυτό που αφορά σε 2.500 σπουδαστές”, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει περίπου τα 2/4 των σπουδαστών της Σχολής ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Οι σπουδαστές που επηρεάζονται από το μέτρο πρέπει να μείνουν στο σπίτι έως τις 28 Σεπτεμβρίου. Για μερικούς από αυτούς, αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να βγουν από το κατάλυμα όπου διαμένουν στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η διοργάνωση ενός ή περισσότερων πάρτυ φέρεται να είναι η αιτία αυτών των πολυάριθμων εστιών μόλυνσης μεταξύ των σπουδαστών. Οι γιορτές αυτές πραγματοποιήθηκαν λίγο πριν ληφθεί η απόφαση στα μέσα Σεπτεμβρίου από το καντόνι Vaud να κλείσει εκ νέου όλες τις ντισκοτέκ απέναντι στην επανεμφάνιση της επιδημίας.

Το καντόνι έχει απαγορεύσει επίσης τις ιδιωτικές εκδηλώσεις με περισσότερα από 100 άτομα και έχει καταστήσει υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους, εκτός από τις επιχειρήσεις όπου υπάρχουν λιγότερα από 10 άτομα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top