Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Fam trip στις Κυκλάδες για το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό blog της Ρουμανίας

Τατιάνα Ρόκου - 24 Σεπτέμβριος 2020, 10:21

Σκοπός του ταξιδιού ήταν η συγκέντρωση στοιχείων και πλούσιου φωτογραφικού υλικού για τη σύνταξη αφιερωμάτων για ταις Κυκλάδες, καθώς αποτελούν ανερχόμενο προορισμό για τους Ρουμάνους τουρίστες και ειδικότερα για όσους διαθέτουν μεσαία και υψηλά εισοδήματα.


Τη Σαντορίνη, τη Νάξο, την Πάρο και τη Μύκονο επισκέφθηκε διαδοχικά από τις 13 έως τις 22 Σεπτεμβρίου ο Cezar Dumitru, εκπρόσωπος και βασικός αρθρογράφος του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού blog της Ρουμανίας Imperator Travel, στο πλαίσιο ταξιδίου εξοικείωσης (fam trip) που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ρουμανίας σε συνεργασία με τους τοπικούς δήμους και την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού (ΠΥΤ) Κυκλάδων.

Σκοπός του ταξιδιού του Ρουμάνου blogger ήταν η συγκέντρωση στοιχείων και πλούσιου φωτογραφικού υλικού για τη σύνταξη αφιερωμάτων για τα νησιά αυτά, καθώς οι Κυκλάδες αποτελούν ανερχόμενο προορισμό για τους Ρουμάνους τουρίστες και ειδικότερα για όσους διαθέτουν μεσαία και υψηλά εισοδήματα.


Ο Cezar Dumitru, από το ρουμανικό ταξιδιωτικό blog Imperator Travel, στη Μύκονο.

Το Imperator Travel έχει καθιερωθεί στην τουριστική αγορά της Ρουμανίας ως το σημαντικότερο και ποιοτικότερο ταξιδιωτικό blog και για τον λόγο αυτό συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους T.Os της χώρας, ενώ ο C. Dumitru θεωρείται από τους πλέον έμπειρους και αξιόπιστους ταξιδιωτικούς αρθρογράφους, με σημαντική επιρροή στην τουριστική αγορά.
Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Ρουμάνου blogger Cezar Dumitru στη Νάξο.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top