Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η Salon des Vacances de Bruxelles δε θα πραγματοποιηθεί το 2021

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Σεπτέμβριος 2020, 11:03

'Για πολλούς λόγους', όπως οι ίδιοι αναφέρουν, οι διοργανωτές του Salon des Vacances de Bruxelles αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν την έκθεση τον Φεβρουάριο (4-7) του 2021. Ωστόσο, θα προσφέρουν στους επισκέπτες μια εναλλακτική μορφή, το Brussels Travel Festival, το φθινόπωρο του 2021.


“Με μεγάλη λύπη”, οι διοργανωτές του Salon des Vacances de Bruxelles ανακοινώνουν την ακύρωση της τουριστικής έκθεσης των Βρυξελλών τον Φεβρουάριο του 2021. Είναι η πρώτη τουριστική έκθεση που ανακοινώνει ακύρωση για το Φεβρουάριο του 2021. Όπως τόνισαν στο σχετικό κείμενο, “πραγματικά, μετά από προσεκτική εξέταση, αποδεικνύεται ότι η ακύρωση ήταν η καλύτερη απόφαση”.

“Η αβεβαιότητα σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας του COVID-19, αλλά και ο διεθνής χαρακτήρας των εκθετών μας, μαζί με την ιδιαιτερότητα του τουριστικού τομέα που πρέπει προς το παρόν να αντιμετωπίσει το κλείσιμο ορισμένων συνόρων, καθώς και η περίπλοκη εμπορική κατάσταση, είναι μερικοί από τους σημαντικούς λόγους που διακυβεύουν την επιτυχία της επόμενης έκθεσης”, εξηγεί ο Frédéric François, διευθύνων σύμβουλος της FISA, διοργανώτριας εταιρείας της Salon des Vacances de Bruxelles.

Ωστόσο, για να “ελαφρύνουν” το κλίμα από όλα τα προβλήματα το 2021, οι διοργανωτές θα πραγματοποιήσουν το Brussels Travel Festival, μια εναλλακτική λύση στη Salon des Vacances, που θα γίνει από την Πέμπτη 21 έως την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα στο Brussels Expo μαζί με την έκθεση Mobicar, που εστιάζει σε τροχόσπιτα, τροχόσπιτα, αξεσουάρ και υπηρεσίες κάμπινγκ, αλλά και την Brussels Boat Show, έκθεση για ο,τιδήποτε σχετίζεται με θαλάσσια σπορ και θαλάσσιο τουρισμό.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι μια ευκαιρία για τους επισκέπτες να “ταξιδέψουν’, με εισιτήριο που θα ισχύει και για τις τρεις εμπορικές εκθέσεις.

Η Salon des Vacances de Bruxelles θα επιστρέψει το 2022.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top