Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΔιεθνές συνέδριο για τις νέες προοπτικές στο μάρκετινγκ και τις καινοτόμες τεχνολογίες στον τουρισμό
Συνέδρια

Διεθνές συνέδριο για τις νέες προοπτικές στο μάρκετινγκ και τις καινοτόμες τεχνολογίες στον τουρισμό

Η κοινότητα ICSIMAT περιλαμβάνει παγκοσμίως γνωστούς μελετητές, μέλη της σχολής, διδακτορικούς φοιτητές, ερευνητές και επαγγελματίες που δικτυώνουν και ανταλλάσσουν ερευνητικές εργασίες και διοργανικές συνεργασίες.

Το Διεθνές Συνέδριο “International Conference on Strategic Innovative Marketing and Tourism 2020”, που πραγματοποιήθηκε online από τις 26 έως 28 Σεπτεμβρίου παρείχε μια έγκαιρη και διαδραστική διεθνή πλατφόρμα για ακαδημαϊκούς, κυβερνητικούς και επαγγελματίες του κλάδου, προκειμένου να συζητήσουν και να αναπτύξουν νέες προοπτικές στον τομέα του μάρκετινγκ, των καινοτόμων τεχνολογιών και του τουρισμού. Οι συμμετέχοντες συζήτησαν θέματα που θα επηρεάσουν τη μελλοντική κατεύθυνση της έρευνας και της πρακτικής μάρκετινγκ σε μια εποχή ψηφιακής και καινοτομίας.

Σημειώνεται ότι η κοινότητα ICSIMAT περιλαμβάνει παγκοσμίως γνωστούς μελετητές, μέλη της σχολής, διδακτορικούς φοιτητές, ερευνητές και επαγγελματίες που δικτυώνουν και ανταλλάσσουν ερευνητικές εργασίες και διοργανικές συνεργασίες.

Μεταξύ των συζητήσεων που έλαβαν χώρα, υπήρξε και πάνελ με τίτλο “Learning from Greece: Tourism and Hospitality Resilience in the COVID-19 Era”, με τη συμμετοχή των κ.κ. Φώτη Κοκκοτού (διευθύνοντος συμβούλου της Elounda Real Estate Development), Αλέξανδρου Βασιλικού (προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου AIROTEL και προέδρου του ΞΕΕ), Δημήτρη Μπούχαλη (καθηγητή Τουρισμού στο Bournemouth University και διευθυντή του e-tourism Lab), Κατερίνας Μάργαρη (Managing Director του Ομίλου Diana Hotels) και Βίκυς Καραντζαβέλου, δημοσιογράφου στο TravelDailyNews.

Στο συνέδριο χαιρετισμό απήυθυνε και ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024