Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣεμινάριο του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ
Σεμινάρια

Σεμινάριο του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Κύριος ομιλητής ήταν ο γνωστός Blogger/Influencer Matthew Zorbas, με πολυετή πείρα και δραστηριότητα στο εξωτερικό.

Επιτυχία σημείωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, που διοργάνωσε το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου, τη Δευτέρα 28 Σεπεμβρίου, στο χώρο του αρχαίου θεάτρου Κουρίου.

Κύριος ομιλητής ήταν ο γνωστός Blogger/Influencer Matthew Zorbas, με πολυετή πείρα και δραστηριότητα στο εξωτερικό.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν πολλοί φορείς του τουρισμού με εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τύχουν λεπτομερούς ενημέρωσης για τις νέες τάσεις του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, αλλά και για σύγχρονους τρόπους προβολής της Κύπρου στο εξωτερικό.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου διεξήχθη παραγωγική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων και κατατέθηκαν διάφορες απόψεις. Το γενικό συμπέρασμα αποτύπωσε ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος: “Ο τουρισμός αλλάζει, όπως αλλάζει και το μάρκετινγκ. Με αυτό ως δεδομένο, θα πρέπει ως τουριστικοί φορείς να είμαστε ενημερωμένοι και έτοιμοι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που
παρουσιάζονται”.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Matthew Zorbas, για τη συμμετοχή του. Ευχαριστεί επίσης τους τουριστικούς φορείς για την παρουσία και τις χρήσιμες τοποθετήσεις τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024