Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βραβεύσεις

Στις 6 Οκτωβρίου η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2020

Τατιάνα Ρόκου - 30 Σεπτέμβριος 2020, 10:11

Φέτος, θα απονεμηθούν 96 κατηγορίες βραβείων στις εξής 4 θεματικές ενότητες: Best Greek City Hotels, Best Greek Resorts, Best Greek Hotel Facilities και Special Awards.


Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2020, μέσα από την LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί ως LiveOn Digital Event, ύστερα από τα πρόσφατα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας COVID-19 που ισχύουν για την Αττική από τις 21 Σεπτεμβρίου. Όλοι οι προσκεκλημένοι, πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες, βραβευόμενοι, υποψήφιοι αλλά και απλό κοινό, θα παρακολουθούν και συμμετέχουν στα δρώμενα ζωντανά, συνδεδεμένοι ζωντανά στο gha.liveon.tech.

Την εκδήλωση-θεσμό για τον κλάδο του τουρισμού θα χαιρετίσει ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης. Θεσμικό χαιρετισμό θα απευθύνουν, επίσης, οι κ.κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Τουρισμού, και Χριστίνα Τετράδη, αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ζακύνθου.

Το ειδικά διαμορφωμένο studio τηλεοπτικής παραγωγής θα φιλοξενήσει έναν περιορισμένο αριθμό συντελεστών της παραγωγής, με απόλυτη ασφάλεια και πιστή εφαρμογή όλων των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, ενώ οι νικητές των δύο κορυφαίων βραβεύσεων “Top Greek Hotel 2020” και “Top Greek Resort 2020”, αλλά και των τιμητικών διακρίσεων θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν για τη βράβευσή τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί πάνελ συζήτησης με θεσμικούς εκπροσώπους και στελέχη της αγοράς με θέμα “Το μέλλον του Τουρισμού την εποχή της πανδημίας COVID-19”, και συντονιστή τον ειδικό σύμβουλο των Greek Hospitality Awards και παρουσιαστή της εκδήλωσης, δημοσιογράφο κ. Χάρη Ντιγριντάκη. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν ο κ. Δημήτρης Φραγκάκης, γενικός γραμματέας, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), ο κ. Νοέλ Ιωσηφίδης, Former Chairman, ABTA & Industry Affairs Director, Association of Specialist Tour Operators, ο κ. Γεώργιος Δήμας*, επικεφαλής TUI Ελλάδος, Ισλανδίας, Λαπωνίας και ο κ. Γρηγόρης Τάσιος*, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (*έχουν προσκληθεί).

Φέτος, θα απονεμηθούν 96 κατηγορίες βραβείων στις εξής 4 θεματικές ενότητες:

 • Best Greek City Hotels
 • Best Greek Resorts
 • Best Greek Hotel Facilities
 • Special Awards

Με τα Κορυφαία Βραβεία να είναι τα εξής:

 • “Top Greek Hotel 2020”
 • “Top Greek Resort 2020”

Οι εξής 7 τιμητικές διακρίσεις που θα απονεμηθούν είναι οι εξής:

 • Greek Hospitality Leader
 • Greek Hospitality Influencer
 • Greek Hospitality Personality
 • Greek Hospitality Rising Star
 • Greek Hospitality Mentor
 • Best Greek Hospitality Region
 • Best Greek City Break Destination

Τα Greek Hospitality Awards τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, της ΔΕΘ HELEXPO, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.

Τα Βραβεία διοργανώνονται για 6η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top