Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Στρατηγική σύνδεσης τουρισμού και αγροτικής ανάπτυξης στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Σεπτέμβριος 2020, 11:32

Με κάθε επισημότητα και τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τιμήθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort.


Στο φινάλε της πιο ιδιαίτερης τουριστικής περιόδου των τελευταίων δεκαετιών, η διεθνής αυτή ημέρα, όπως ορίστηκε το 1970 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, εορτάστηκε από τους επισκέπτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου Fodele Beach & Water Park Holiday Resort ως η γιορτή - σύμβολο της ανάδειξης της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής συμβολής του τουρισμού, στη διεθνή κοινότητα.

“Και ειδικά φέτος, όπου το θέμα του εορτασμού ήταν το ‘Τουρισμός και Αγροτική Ανάπτυξη’, στην Κρήτη είχαμε έναν λόγο παραπάνω να προβάλουμε σε όλο τον κόσμο όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που κατατάσσουν τον τόπο μας ψηλά στις προτιμήσεις των ξένων επισκεπτών. Η σχέση άλλωστε του τουρισμού με την αγροτική ανάπτυξη είναι γνωστή στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, όπου εδώ και πολλά χρόνια, υλοποιούμε μια στρατηγική σύνδεσης των δυο τομέων, μέσα από τοπικές συνεργασίες που αναδεικνύουν τον πλούτο της κρητικής γης, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των Κρητικών παραγωγών”, λέει στο μήνυμά της η διοίκηση του ξενοδοχείου.

“Ο τουρισμός για τη χώρα μας, αποτελεί βασικό πυλώνα της εθνικής οικονομίας. Γι’αυτό και είναι απαραίτητο να ενισχύσουμε τον τουριστικό τομέα, τους εργαζομένους και όλες τις επιχειρήσεις που με τη σειρά τους στηρίζουν την ατμομηχανή της οικονομίας μας. Άλλωστε, η σταθερή εμπιστοσύνη της παγκόσμιας κοινότητας στην Ελλάδα σε αυτή την κρίσιμη χρονική συγκυρία, μας δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσουμε ζωντανή την ελπίδα για την επόμενη μέρα. Τη μέρα που θα ζήσουμε ξανά το καλοκαίρι όπως μας αξίζει. Με πολίτες όλου του κόσμου να κυκλοφορούν στις πόλεις και τις αγορές μας απολαμβάνοντας την φιλοξενία και τα προϊόντα μας, με γέλια και χαρές, με την παράδοση και τον πολιτισμό της Κρήτης να ταξιδεύει στα πέρατα της οικουμένης. Μέχρι τότε, ας διατηρήσουμε την πίστη και το χαμόγελό μας. Και ας παραμείνουμε δυνατοί και αισιόδοξοι!”
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top