Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Δημόσια πρόσκληση για το πρόγραμμα 'Τουρισμός για Όλους' 2020 μέσω τουριστικών γραφείων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Σεπτέμβριος 2020, 12:01

Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται από την επομένη της δημοσίευσης των οριστικών πινάκων των δικαιούχων έως την 31η Δεκεμβρίου 2020.


Δημοσιεύθηκε σήμερα η Πρόσκληση για το Πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους “του έτους 2020 μέσω τουριστικών γραφείων. Η πλατφόρμα http://www.tourism4all.gov.gr/ θα είναι ανοιχτή από σήμερα 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, για να υποβάλουν τα τουριστικά γραφεία τις αιτήσεις τους, ως υποψήφιων παρόχων.

Σκοπός του προγράμματος, είναι η ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού μέσω της επιδότησης διακοπών. Αντικείμενο του προγράμματος είναι η ενίσχυση δικαιούχων και των ωφελουμένων μελών τους, για την πραγματοποίηση διακοπών εντός της ελληνικής επικράτειας, μέσω τουριστικών γραφείων της Ελλάδας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η ενίσχυση γίνεται με τη χορήγηση “Διατακτικής Ταξιδίου” (“E-voucher”).

Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται από την επομένη της δημοσίευσης των οριστικών πινάκων των δικαιούχων έως την 31η Δεκεμβρίου 2020.

Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα τουριστικά γραφεία να στείλουν έγκαιρα στον ΗΑΤΤΑ ([email protected]) τον αριθμό του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους για την ευθύνη του διοργανωτή οργανωμένων ταξιδιών και την ασφαλιστική τους εταιρεία, ώστε να διερευνηθεί αν είναι αυτό ενεργό και να τους σταλεί εντός της προθεσμίας η σχετική βεβαίωση για να την επισυνάψουν στα υπόλοιπα δικαιολογητικά τους.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top