Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήHotelbeds και Thomas Cook υπογράφουν στρατηγική συνεργασία
Ξενοδοχία

Hotelbeds και Thomas Cook υπογράφουν στρατηγική συνεργασία

Η Thomas Cook, μέσω της Hotelbeds, θα αποκτήσει πρόσβαση σε περισσότερα από 180.000 ξενοδοχεία σε 140 χώρες παγκοσμίως. Κερδισμένη και η Ελλάδα, καθώς η Thomas Cook πουλά διακοπές μόνο σε προορισμούς στη λίστα των ταξιδιωτικών 'διαδρόμων' της βρετανικής κυβέρνησης.

Η Hotelbeds ανακοίνωσε στρατηγική συνεργασία με την Thomas Cook, το νέο διαδικτυακό οργανισμός διακοπών που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του, μετά την εξαγορά της μάρκας από το Fosun Tourism Group.

Χάρη σε αυτήν τη συνεργασία, η Thomas Cook θα αποκτήσει πρόσβαση σε περισσότερες από 180.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε 140 χώρες παγκοσμίως, πολλές από τις οποίες έχουν συμφωνίες με αποκλειστικούς όρους και προϋποθέσεις από μια ομάδα πάνω από 1.000 συμβαλλόμενων επαγγελματιών στους πιο δημοφιλείς προορισμούς αναψυχής σε όλο τον κόσμο.

Η Thomas Cook ενώνει τους υπάρχοντες 60.000 buyers της Hotelbeds – Tour Operatorsς, ταξιδιωτικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες και προγράμματα εξαργύρωσης πόντων- που κάνουν κράτηση συνήθως εκ των προτέρων, πληρώνουν περισσότερα ανά δωμάτιο, διαμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έχουν χαμηλότερα ποσοστά ακύρωσης και ξοδεύουν περισσότερα στο κατάλυμα.

Ο León Herce, Global Sales Director της Hotelbeds, δήλωσε: “Όλοι εμείς στη Hotelbeds είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βλέπουμε την Thomas Cook να ξαναρχίζει και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να υποστηρίξουμε το νέο τους μοντέλο. Η Hotelbeds διαθέτει την εμπειρία, την τεχνολογία και τις ξενοδοχειακές σχέσεις για να βοηθήσει την Thomas Cook να προσελκύσει τους ταξιδιώτες, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ξενοδοχειακά προϊόντα. Ανυπομονούμε να τη δούμε να μεγαλώνει για άλλη μια φορά, σε μια από τις κορυφαίες μάρκες διακοπών της Ευρώπης”.

Η Emma King, επικεφαλής Εμπορικών Προϊόντος της Thomas Cook, πρόσθεσε: “Όταν αναπτύξαμε τη νέα Thomas Cook θέλαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευρύτερη δυνατή επιλογή ξενοδοχειακού καταλύματος – και να μπορούμε να το κάνουμε αυτό γρήγορα χωρίς την ανάγκη άμεσης σύναψης συμβάσεων. Η σχέση μας με τη Hotelbeds ως στρατηγικού συνεργάτη προσφέρει στους πελάτες μας πρόσβαση σε ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο αποκλειστικών και ανταγωνιστικών τιμών ξενοδοχείων παγκοσμίως. Πουλάμε μόνο διακοπές σε προορισμούς στη λίστα των ταξιδιωτικών ‘διαδρόμων’ της βρετανικής κυβέρνησης, όπως η Τουρκία, η Ιταλία και ορισμένα μέρη της Ελλάδας. Θα ενημερώσουμε τη στιγμή που κάτι αλλάξει ή καταργηθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί. Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε και να κλιμακώσουμε την επιχείρησή μας σε συνεργασία με τη Hotelbeds για να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών για διακοπές”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024