Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΤρία κρουαζιερόπλοια της Costa Cruises στην Ελλάδα για το 2021
Κρουαζιέρα

Τρία κρουαζιερόπλοια της Costa Cruises στην Ελλάδα για το 2021

Τρία επιπλέον πλοία θα βρίσκονται στην Ανατολική Μεσόγειο, όλα σε δρομολόγια μιας εβδομάδας. Το Costa Deliziosa στα ελληνικά νησιά, το Costa Luminosa σε Ελλάδα και Κροατία, ενώ το Costa Magica σε Ελλάδα και τη Μάλτα.

Η Costa Cruises συνεχίζει το πρόγραμμά της για τη σταδιακή και υπεύθυνη επαναφορά της κρουαζιέρας. Μετά την παρουσίαση των κρουαζιερών της για τη χειμερινή περίοδο 2020-21, η ιταλική εταιρεία έχει πλέον αναδιαμορφώσει τα δρομολόγια της για το υπόλοιπο του 2021, με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία κρουαζιέρας με ενισχυμένα
πρωτόκολλα υγείας.

Από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο του 2021, η Costa Cruises θα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία δρομολογιών στη Μεσόγειο και θα επιστρέψει δυναμικά το καλόκαίρι στην Βόρεια Ευρώπη.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα δρομολόγια και τον τρόπο κράτησής τους θα είναι διαθέσιμες σύντομα τόσο στον ιστότοπο της Costa όσο και στα ταξιδιωτικά γραφεία. Η Costa συνεργάζεται με τις εθνικές και τοπικές αρχές των χωρών των διαδρομών της, προκειμένου να προσφέρει στους επισκέπτες μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία διακοπών, μέσω της εφαρμογής του Πρωτοκόλλου Ασφάλειας της Costa σε όλους τους προορισμούς που περιλαμβάνονται στο νέο πρόγραμμα για το 2021.

Από το Μάρτιο έως το φθινόπωρο του 2021, τρία πλοία θα ταξιδεύουν σε τακτική βάση στη Δυτική Μεσόγειο: το Costa Smeralda, το πρώτο πλοίο του στόλου που τροφοδοτείται από το φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο LNG, το Costa Firenze, το νέο πλοίο που βρίσκεται υπό κατασκευή στο ναυπηγείο της Fincantieri στην Μαργκέρα (Βενετία) και το Costa Pacifica, το οποίο θα προσφέρει 7-ήμερες κρουαζιέρες στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

Τρία επιπλέον πλοία θα βρίσκονται στην Ανατολική Μεσόγειο, όλα σε δρομολόγια μιας εβδομάδας. Το Costa Deliziosa θα κατευθυνθεί προς τα ελληνικά νησιά, το Costa Luminosa θα επισκεφθεί την Ελλάδα και την Κροατία, ενώ το Costa Magica θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και τη Μάλτα.

Κατά τη θερινή περίοδο του 2021, η Costa θα έχει περίπου τέσσερα πλοία που θα ταξιδεύουν στη Βόρεια Ευρώπη. Το Costa Fortuna και το Costa Diadema θα ταξιδεύουν σε κρουαζιέρες μιας εβδομάδας στις πρωτεύουσες της Βαλτικής και στα Νορβηγικά Φιόρδ αντίστοιχα. Το Costa Favolosa θα προσφέρει συναρπαστικές κρουαζιέρες 14 ημερών στην Ισλανδία, 9ήμερες στα Νορβηγικά Φιόρδ και μια δεκαπενθήμερη Ιρλανδία, Σκωτία και Αγγλία. Εντωμεταξύ, το Costa Fascinosa θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες 12 ημερών μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι και 9ήμερο δρομολόγιο στη Βαλτική Θάλασσα.

Κατά την άνοιξη και το φθινόπωρο του 2021, το Costa Fortuna, το Costa Diadema, το Costa Favolosa και το Costa Fascinosa θα ταξιδεύουν στη Μεσόγειο. Το Costa Diadema θα επισκεφθεί το Ισραήλ και την Τουρκία σε δύο ξεχωριστές κρουαζιέρες δύο εβδομάδων εναλλάξ. Το Costa Fortuna θα προσφέρει μίνι κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο, ενώ το Costa Favolosa θα πραγματοποιεί μίνι κρουαζιέρες την άνοιξη και 10ήμερες κρουαζιέρες στο Μαρόκο το φθινόπωρο. Τέλος, το Costa Fascinosa θα πραγματοποιήσει 10ήμερες κρουαζιέρες με προορισμό τη Λισαβόνα.

Οι άλλες κρουαζιέρες που είχαν προγραμματιστεί μεταξύ Μαρτίου και Νοεμβρίου 2021 και δεν περιλαμβάνονται στο νέο πρόγραμμα θα ακυρωθούν. Η Costa προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να ενημερώσει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τους ενδιαφερόμενους πελάτες, στους οποίους θα διασφαλιστεί η δυνατότητα εκ νέου κράτησης σύμφωνα με τις ισχύουσες απαιτήσεις της νομοθεσίας περί προστασίας των καταναλωτών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024