Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Βράβευση του Louis Infinity Blu ως καλύτερου ξενοδοχείου στον κόσμο από την TUI

Τατιάνα Ρόκου - 05 Οκτώβριος 2020, 14:08

Το ξενοδοχείο της Louis Hotels στον Πρωταρά ξεχώρισε σε όλα τα κριτήρια που έθεσε η TUI, με 98% ποσοστό ικανοποίησης κερδίζοντας το βραβείο 'Best Hotel Worldwide' στα TUI Global Hotel Awards.


Το βραβείο του καλύτερου ξενοδοχείου στον κόσμο παρέλαβαν οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές του Louis Infinity Blu. Η διάκριση απονεμήθηκε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο, παρουσία τοπικών αρχών, φορέων του τουρισμού και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Το Louis Infinity Blu της Louis Hotels και ιδιοκτησίας της οικογένειας Κύπρου Τσίσσιου, επιλέχθηκε από το πελατολόγιο της TUI, τον μεγαλύτερο οργανωτή ταξιδιών παγκοσμίως ως το καλύτερο στον κόσμο για το 2019. Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο της Louis Hotels στον Πρωταρά ξεχώρισε σε όλα τα κριτήρια που έθεσε η TUI, με 98% ποσοστό ικανοποίησης κερδίζοντας επάξια το βραβείο “Best Hotel Worldwide” στα “TUI Global Hotel Awards”.

Αναφερομένη στην ξεχωριστή αυτή διάκριση η Chief Commercial Οfficer της Louis Hotels, κα Πόπη Τάντα, αφού ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες του Louis Infinity Blu που εμπιστεύτηκαν την διαχείριση του βραβευμένου ξενοδοχείου στη Louis Hotels ανέφερε: “Είναι πραγματικά ιστορική διάκριση για ένα μικρό νησί όπως η Κύπρος μας, να ανταγωνίζεται καθιερωμένους και καταξιωμένους τουριστικούς προορισμούς ανά το παγκόσμιο και να κερδίζει επάξια στα TUI Global Awards, το βραβείο του ‘Best Hotel Worldwide 2019’”.

Ο δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης στην ομιλία του εξήρε τη σημασία του βραβείου για την περιοχή καθώς και για την Κύπρο. Απονέμοντας το τιμητικό βραβείο εκ μέρους της TUI, ο Head of Musement Κύπρου και Ελλάδας, Ian Hay συνεχάρη τους ιδιοκτήτες και τη Louis Hotels για αυτή την μεγάλη διάκριση. “Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που απονέμουμε το βραβείο αυτό σε ένα κυπριακό ξενοδοχείο. Το Louis Infinity Blu ξεχωρίζει για τη συνέπεια και ποιότητα φιλοξενίας που προσφέρει στους επισκέπτες του, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των ξενοδοχείων της Louis Hotels. Νιώθουμε πραγματικά χαρούμενοι που βλέπουμε χρόνο με το χρόνο τους επαναλαμβανόμενους πελάτες του να αυξάνονται διαρκώς”, πρόσθεσε ο κ. Hay.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, η διευθύντρια του ξενοδοχείου κα Σόνια Τσίσσιου, ευχαρίστησε τη Louis Hotels για την άψογη συνεργασία που έφερε αυτό το αποτέλεσμα για το ξενοδοχείο. Παράλληλα, η κ. Τσίσσιου σημείωσε: “Είμαι πολύ περήφανη για το επίτευγμα μας. Αυτό δεν θα γινόταν κατορθωτό χωρίς τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση ολόκληρης της ομάδας του ξενοδοχείου που ακούραστα φροντίζει να απολαμβάνουν οι επισκέπτες την καλύτερη εμπειρία διαμονής”.

Μετά την τελετή η διεύθυνση του ξενοδοχείου παρέθεσε γεύμα στους προσκεκλημένους.

Τo ξενοδοχείο Louis Infinity Blu βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία πάνω στον αμμώδη Κόλπο Περνέρα.

Τα “TUI Global Hotel Awards”, δίνονται φέτος για πρώτη φορά. Για να απονεμηθεί το κάθε βραβείο συνυπολογίζονται οι απαντήσεις επισκεπτών του ξενοδοχείου που συμπληρώνονται μετά τη διαμονή τους. Σε αυτά τα ερωτηματολόγια οι τουρίστες απαντούν αναλυτικά για τη διαμονή τους. Έτσι διασφαλίζεται η ανεξαρτησία και το κύρος των βραβείων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top