Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ποδηλατικός τουρισμός

Απόδοση του Σήματος Bike Friendly Destination στον Δήμο Αριστοτέλη

Τατιάνα Ρόκου - 06 Οκτώβριος 2020, 11:49

Η bike friendly πιστοποίηση του προορισμού αποκτήθηκε το Φεβρουάριο του 2020, προσδίδοντας στην Ανατολική Χαλκιδική τον τίτλο της πρώτης ελληνικής φιλικής στην ποδηλασία και τον ποδηλάτη τουριστικής περιοχής.


Το σχέδιο επέκτασης και ολοκλήρωσης του Δικτύου Περιπατητικών Διαδρομών του Δήμου Αριστοτέλη, καθώς και την υφιστάμενη υποδομή που ολοκληρώθηκε τον προηγούμενο χρόνο, παρουσίασε ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, στην τοπική τουριστική και αυτοδιοικητική κοινότητα σε ειδική εκδήλωση. Ο δήμαρχος προανήγγειλε ολοκλήρωση του δικτύου μέχρι τον Απρίλιο του 2021, ενώ ανέλυσε το ειδικά διαμορφωμένο για το trekking προωθητικό σχέδιο, όπως αυτό θα απευθυνθεί τον επόμενο χρόνο σε συγκεκριμένες τουριστικές αγορές. Ιδιαίτερη ήταν ακόμη η αναφορά που πραγματοποιήθηκε στον τρόπο δημιουργίας της ηλεκτρονικής έκδοσης ”#Trekking: Life is an adventure”, η οποία αποτελεί το εργαλείο προώθησης δικτύου περιπατητικών διαδρομών του Δήμου Αριστοτέλη μήκους 100 χλμ.

Στη διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης, στον δήμαρχο αποδόθηκε και επίσημα από την εταιρεία NATTOUR η bike friendly πιστοποίηση του προορισμού, η οποία αποκτήθηκε το Φεβρουάριο του 2020, προσδίδοντας στην Ανατολική Χαλκιδική τον τίτλο της πρώτης ελληνικής φιλικής στην ποδηλασία και τον ποδηλάτη τουριστικής περιοχής.


Ενημέρωση για την ποδηλατική διαδρομή του Αλέξη Ζορμπά.


Η πιστοποίηση του Δήμου Αριστοτέλη ως ένας προορισμός φιλικός σε ποδηλάτες, αποκτήθηκε το Φεβρουάριο του 2020, προσδίδοντας στην Ανατολική Χαλκιδική τον τίτλο της πρώτης ελληνικής φιλικής στην ποδηλασία και τον ποδηλάτη τουριστικής περιοχής. Το σήμα αποδόθηκε από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της NATTOUR, κα Βίκυ Καραντζαβέλου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στην Ιερισσό.Στη φωτογραφία, ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, παραλαμβάνει το Σήμα από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της NATOUR, κα Βίκυ Καραντζαβέλου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top