Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Autohellas: SILVER διάκριση στην κατηγορία 'Τουρισμός' στα Impact BITE Awards 2020

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Οκτώβριος 2020, 14:55

Σε συνεργασία με την Autohellas-Hertz, η Linakis.digital, δημιούργησε το concept, ανέλαβε τον συνολικό επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας και τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας κράτησης με στόχο να προσφέρει μία νέα, άμεση και εύχρηστη λύση στον επισκέπτη.


Ένα SILVER βραβείο απέσπασε η Autohellas-Hertz στα φετινά Impact BITE Awards 2020 τα οποία αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την αξία των έργων πληροφορικής και την τεχνολογία. Συγκεκριμένα, η Autohellas-Hertz έλαβε την SILVER διάκριση στην κατηγορία “Τουρισμός” για το ψηφιακό οικοσύστημα του hertz.gr.

Σε συνεργασία με την Autohellas-Hertz, η Linakis.digital, δημιούργησε το concept, ανέλαβε τον συνολικό επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας και τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας κράτησης με στόχο να προσφέρει μία νέα, άμεση και εύχρηστη λύση στον επισκέπτη, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες που εστιάζουν στην καινοτομία και στην ενίσχυση της συνολικής ψηφιακής εμπειρίας. Η βράβευση αποτελεί αναγνώριση του πρωτοποριακού σχεδιασμού και της υψηλής χρηστικότητας του νέου website της Autohellas-Hertz με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, σε μια εποχή που απαιτεί γρήγορη προσαρμογή αναδεικνύοντας το ρόλο του
ψηφιακού οικοσυστήματος στην εξυπηρέτηση πελατών.

Ο κ. Δημήτρης Μαγγιώρος, αναπλ. γενικός διευθυντής Autohellas-Hertz δήλωσε σχετικά: “Στην Autohellas-Hertz επενδύουμε διαχρονικά στην καινοτομία θέτοντας πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο. Από τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας έως τις προσφορές και τις συνέργειες που αναπτύσσουμε, δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη προϊοντικών λύσεων που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών και των συνεργατών μας, τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά. Μαζί με την Linakis.digital, στρατηγικό συνεργάτη της εταιρείας μας εδώ και χρόνια, δημιουργήσαμε ένα ψηφιακό οικοσύστημα που φέρνει τον χρήστη ακόμα πιο κοντά μας, εξασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση, πλήθος επιλογών και ευκολία”.

Με πλούσιο περιεχόμενο και ένα εύχρηστο μενού πλοήγησης - διαθέσιμο σε 6 γλώσσες και προσβάσιμο από όλο το φάσμα των ψηφιακών συσκευών (Mobiles/Tablets) - το website της Autohellas-Hertz, παρέχει άμεση πληροφορία σχετικά με τον στόλο και τις υπηρεσίες της εταιρείας -με διευρυμένες επιλογές υπηρεσιών, ενημέρωση για νέες προσφορές σε πραγματικό χρόνο και πρόσβαση σε υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης με τα προγράμματα LeaSaver και LeaseFlex.Η διάκριση της νέας ιστοσελίδας της Autohellas-Hertz στα Impact BITE Awards 2020, έρχεται να επιβεβαιώσει, σύμφωνα με την εταιρεία, “διπλά” την “αρχιτεκτονική” και δυνατότητες του hertz.gr, το οποίο στις αρχές του χρόνου είχε λάβει ασημένιο βραβείο στα e-Evolution Awards ως κορυφαίο στην κατηγορία “Best in Travel & Tourism”.

Τα Impact BITE Awards 2020 διοργανώθηκαν για ένατη συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top